reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czasami sama mam ochotę sobie sprzedać liścia tak dla przywołania do porządku 🤪
No nic pozostaje nam czekać , czekać i czekać … i wierzyć ze wszystko będzie dobrze …. ✊🏻♥️
Dokładnie ja też mam czasem na to ochotę 🙈 teraz jak Cię poczytałam to już mnie korci żeby zrobić betę 🙈😉 ale zaraz rozum mi podpowiada , siedź na d.... ile chcesz wydawać na badania i tak po świętach muszę jechać na wizytę 🤦‍♀️

reklama
Dokładnie ja też mam czasem na to ochotę 🙈 teraz jak Cię poczytałam to już mnie korci żeby zrobić betę 🙈😉 ale zaraz rozum mi podpowiada , siedź na d.... ile chcesz wydawać na badania i tak po świętach muszę jechać na wizytę 🤦‍♀️
Ja akurat badania mam w pakiecie z pracy za free to sobie wyobraź jak korci 🫣😂

Spokój … tylko spokój nas uratuje …😉

Ja akurat badania mam w pakiecie z pracy za free to sobie wyobraź jak korci 🫣😂

Spokój … tylko spokój nas uratuje …😉
Tak masz rację tylko spokoj moze nas uratować, ja nie idę na żadna betę a Ty nie stresujesz się zbyt wysokim wynikiem bo jest w normie, ja zresztą ostatnio też miała przyrost o 140 %😉

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Wczoraj miałam wizytę u lekarza prowadzącego - maleństwo rozwija się zdrowo.
Do teraz nie mogę uwierzyć, że to się dzieje naprawdę. Dzisiaj mamy 21+6 dzień. ❤️

Życzę wszystkim dziewczynom na tej grupie takich widoków! 🥺❤️

Załączniki

• DD4363BB-45A8-48C3-A622-AC0865C5EF52.jpeg
    DD4363BB-45A8-48C3-A622-AC0865C5EF52.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 88
Hej dziewczyny poszukuje leku do stymulacji meopur 1200 z racji wieku i wyboru kliniki w Czechach nie mam refundacji a kwoty w tym wypadku za same leki są spore jakby czasem coś wam zostało i chciałbyscie się podzielić nie mówię że nieodpłatnie bo znam koszty wszystkiego to będę wdzięczna

Hej, nie martw się. Ja tez miałam to badanie jako „podstawowy pakiet” zanim nawet padła decyzja o in vitro. Żeby zobaczyć czy to nie jest przyczyna niepowodzeń. A nawet jak coś wyjdzie nie tak to można zrobic badania zarodków tak jak ja miałam (u nas kariotyp jest Ok, inne czynniki zadecydowały o decyzji o badaniu)
A co u Was zdecydowało że chcieliście badać zarodki ?

reklama
Musi sprawdzić..
raz miałam jakąś nędzną betę - Ok 4 w 6 dpt 5 dniowego kropka, ale jak zrobiłam około 10 dpt to juz jej nie bylo.
Teraz 11 dpt 3 dniowego kropka miałam 10,1 .
Szczerze myślałam, że to biochem. Po 2 dniach było 22, a po 6 dniach 300 🤷🏼‍♀️. Przyrosty od 120 do 143%
W piątek idę na pierwsze usg. Oby wszystko było dobrze ❤️
będzie pięknie ❤️

Do góry