a co tam się przejmujesz najwyższej nasz aniołek Tymek będzie miał odrazu dwójkę rodzeństwa na razDziewczyny …. Lekarka prosiła abym dziś (17dpt ) powtórzyła betę …
Wynik to 11515,0 …
Progesteron 35 …
Nie za duża ?! w czwartek 1223 …
Nie potrafię się cieszyć
reklama
i po wizycie siedzieć proszę naPo transferze 2 tygodnie pracowałam normalnie . Teraz sobie urlop biorę do wizyty
Od punkcji jestem na l4, dwa dni po transferze trafiłam do szpitala z powikłaniami po punkcji. Punkcja w poniedziałek, transfer w czwartek, sobota szpital. Już wszystko cudowniei po wizycie siedzieć proszę na
ja też od punkcji siedzialam w domu do samego porodu . Też miałam przerwy na szpital pierwsza w 9 tygodniu a teraz ta moja przerwa zasnęłaOd punkcji jestem na l4, dwa dni po transferze trafiłam do szpitala z powikłaniami po punkcji. Punkcja w poniedziałek, transfer w czwartek, sobota szpital. Już wszystko cudownie
U mnie lekarz kazał absolutnie funkcjonować normalniei po wizycie siedzieć proszę na
no to dobrze ja nie wyobrażam sobie siedzenia na kasie i podnoszenia tych zgrzewekU mnie lekarz kazał absolutnie funkcjonować normalnie
A jaką dawkę przyjmujesz?Wyniki morfologia już są leukocyty są 11,32 tys więc wcale mi tak nie wzrosły mocno po tym accofilu Myślałam że będą większe. Na progesteron jeszcze czekam. Myślicie że te leukocyty nie są za niskie jak na taka dawkę accofilu
Jak brałam 1/3 co 3 dni to leukocyty rosły wolniej. Chyba dopiero po 3 zastrzykach były na prawdę duże.
ja biorę pół ampułki co 3 dni pierwsza wzięłam cała 5 dni przed transferem później wzięłam 2 dni po transferze pół ampułki i dziś po 5 dniach od transferu kolejne pół ampułkiA jaką dawkę przyjmujesz?
Jak brałam 1/3 co 3 dni to leukocyty rosły wolniej. Chyba dopiero po 3 zastrzykach były na prawdę duże.
Więc pewnie będą rosnąć wolniej tak jak pisałam. A jak się czujesz po zastrzyku?ja biorę pół ampułki co 3 dni pierwsza wzięłam cała 5 dni przed transferem później wzięłam 2 dni po transferze pół ampułki i dziś po 5 dniach od transferu kolejne pół ampułki
reklama
LU36
Fanka BB :)
Mój wiek i bardzo słaba morfologia plemników męża. Natomiast głównie mój wiek zadecydował.A co u Was zdecydowało że chcieliście badać zarodki ?
Podziel się: