Madame JS
Fanka BB :)
Cześć! Dzięki, że pytasz, na razie w porządku. Beta pozytywna, na USG już coś widać, no a dalej zobaczymy.@Madame JS a co u Ciebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć! Dzięki, że pytasz, na razie w porządku. Beta pozytywna, na USG już coś widać, no a dalej zobaczymy.@Madame JS a co u Ciebie?
Ciche Gratulacje! Nic się nie chwaliszCześć! Dzięki, że pytasz, na razie w porządku. Beta pozytywna, na USG już coś widać, no a dalej zobaczymy.
Noooo super ! Nic nie pisałaś a tu takie infoCześć! Dzięki, że pytasz, na razie w porządku. Beta pozytywna, na USG już coś widać, no a dalej zobaczymy.
Hej, nie martw się. Ja tez miałam to badanie jako „podstawowy pakiet” zanim nawet padła decyzja o in vitro. Żeby zobaczyć czy to nie jest przyczyna niepowodzeń. A nawet jak coś wyjdzie nie tak to można zrobic badania zarodków tak jak ja miałam (u nas kariotyp jest Ok, inne czynniki zadecydowały o decyzji o badaniu)Hej, wczoraj byłam na wizycie u swojego lekarza i dostaliśmy z mężem skierowanie na badanie kariotypu. Powiedzcie mi co w sytuacji jeśli to badanie wyjdzie źle? Czy to przekreśla szansę na posiadanie dziecka? Zawsze lekarz kieruje na takie badanie po nieudanym transferze?
Nic nie czułam ani za pierwszym ani za drugim razemHej dziewczyny. Powiedzcie mi czy czułyscie moment implantacji i jakieś objawy mieliście czy nic. W czwartek miałam transfer i sama nie wiem czy coś czuje czy nie
u mnie jedna wizyta w 11dc - endo miało już 10mm, od 14dc progesteron, a w 17dc transferDziewczyny po kriotransferze na sztucznym cyklu. Ile miałyście wizyt pomiędzy początkiem cyklu a transferem? Często trzeba zasuwać do kliniki? Rozumiem ze pewnie monitorują głownie jak endometrium rośnie? I w którym dniu cyklu wam transfer wypadł? Pytam bo zastanawiam się czy wcisnę jeszcze weekendowy wypad w kwietniu (trzeba mieć priorytety)
Ale była implantacja wtedy czy nieNic nie czułam ani za pierwszym ani za drugim razem