reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ciche Gratulacje! Nic się nie chwalisz 🥰🥰🥰

Noooo super ! Nic nie pisałaś a tu takie info 💪💪💪✊🏻

Dzięki! Bo najchętniej to bym się przyznała jak najpóźniej, żeby nie zapeszyć ;-)
Miałam lekki moment stresu, bo dostałam plamień tydzień temu, ale okazało się, że nic się nie stało. Dlatego też nie chciałam się za bardzo deklarować przed wizytą u lekarza...

Dzięki! Bo najchętniej to bym się przyznała jak najpóźniej, żeby nie zapeszyć ;-)
Miałam lekki moment stresu, bo dostałam plamień tydzień temu, ale okazało się, że nic się nie stało. Dlatego też nie chciałam się za bardzo deklarować przed wizytą u lekarza...
Jasne ! Jak najbardziej rozumiem 💪
Bardzo bardzo się cieszę ze się udało ✊🏻✊♥️ obysmy mogły się cieszyć już tym stanem bez dodatkowych stresów i do samego listopada 💪✊🏻

Ale to mowisz o świeżym transferze, w tym samym cyklu co punkcja? Mnie chodzi o kriotransfer na sztucznym cyklu
Nie, miałam kriotranser i cykl sztuczny. Napisałam wizyty od początku stymulacji do transferu transferu. Przed samym transferem miałam dwie wizyty

Super , my chyba miałyśmy ten sam dzień transfer 9 marca🤔
Mam podobnie mówię najczęściej już po fakcie jak jak już w sobie przetrawię informacje, dlatego nie proszę o wpisywanie do kalendarza 🙈

reklama
Dziewczyny po kriotransferze na sztucznym cyklu. Ile miałyście wizyt pomiędzy początkiem cyklu a transferem? Często trzeba zasuwać do kliniki? Rozumiem ze pewnie monitorują głownie jak endometrium rośnie? I w którym dniu cyklu wam transfer wypadł? Pytam bo zastanawiam się czy wcisnę jeszcze weekendowy wypad w kwietniu😅 (trzeba mieć priorytety😂)
Z reguły wystarcza jedna wizyta (pomiędzy 10-12dc ) jeśli endo spełnia wymogi to transfer blastocysty za 5 dni .
Cykl sztuczny można dość łatwo kontrolować , przesunięcie transferu o dzień , 2 , 3 jest jak najbardziej możliwe …

Ja Np miałam do wyboru : transfer w sobotę albo w poniedziałek … z racji ze nie chciałam brać zwolnienia z pracy wybrałam pierwsza opcje 😊

Do góry