reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ciche Gratulacje! Nic się nie chwalisz 🥰🥰🥰

Noooo super ! Nic nie pisałaś a tu takie info 💪💪💪✊🏻

Dzięki! Bo najchętniej to bym się przyznała jak najpóźniej, żeby nie zapeszyć ;-)
Miałam lekki moment stresu, bo dostałam plamień tydzień temu, ale okazało się, że nic się nie stało. Dlatego też nie chciałam się za bardzo deklarować przed wizytą u lekarza...

Dzięki! Bo najchętniej to bym się przyznała jak najpóźniej, żeby nie zapeszyć ;-)
Miałam lekki moment stresu, bo dostałam plamień tydzień temu, ale okazało się, że nic się nie stało. Dlatego też nie chciałam się za bardzo deklarować przed wizytą u lekarza...
Jasne ! Jak najbardziej rozumiem 💪
Bardzo bardzo się cieszę ze się udało ✊🏻✊♥️ obysmy mogły się cieszyć już tym stanem bez dodatkowych stresów i do samego listopada 💪✊🏻

Ale to mowisz o świeżym transferze, w tym samym cyklu co punkcja? Mnie chodzi o kriotransfer na sztucznym cyklu
Nie, miałam kriotranser i cykl sztuczny. Napisałam wizyty od początku stymulacji do transferu transferu. Przed samym transferem miałam dwie wizyty

Super , my chyba miałyśmy ten sam dzień transfer 9 marca🤔
Mam podobnie mówię najczęściej już po fakcie jak jak już w sobie przetrawię informacje, dlatego nie proszę o wpisywanie do kalendarza 🙈

reklama
Dziewczyny po kriotransferze na sztucznym cyklu. Ile miałyście wizyt pomiędzy początkiem cyklu a transferem? Często trzeba zasuwać do kliniki? Rozumiem ze pewnie monitorują głownie jak endometrium rośnie? I w którym dniu cyklu wam transfer wypadł? Pytam bo zastanawiam się czy wcisnę jeszcze weekendowy wypad w kwietniu😅 (trzeba mieć priorytety😂)
Z reguły wystarcza jedna wizyta (pomiędzy 10-12dc ) jeśli endo spełnia wymogi to transfer blastocysty za 5 dni .
Cykl sztuczny można dość łatwo kontrolować , przesunięcie transferu o dzień , 2 , 3 jest jak najbardziej możliwe …

Ja Np miałam do wyboru : transfer w sobotę albo w poniedziałek … z racji ze nie chciałam brać zwolnienia z pracy wybrałam pierwsza opcje 😊

Do góry