Ja przez cala ciaze tez nic,pozniej polog wiec wyszlo rokja przez te moje plamienia to całą ciążę nic
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Ja przez moje schizy też się boje ... Może dopiero pod koniec ciąży się odważe .... Na razie nic z tego ... Radzimy sobie inaczej.ja przez te moje plamienia to całą ciążę nic
Coffe18
Za długo na to wszystko co się obecnie dzieje czekaliśmy …Dziewczyny a jak z "przytulankiem''10 dni po transferze. Można czy nie ?
żeby teraz na początku ciąży (gdzie pierwszy trymest jest tym najdelikatniejszym )
"ryzykować" dla chwili przyjemności
Jeszcze się nie raz porządnie wygrzmocimy póki co radzimy sobie inaczej
Ale oczywiście Ty rób jak uważasz
amy936
2 razy się odważyłam. Za pierwszym razem było wszystko w porządku, za drugim miałam 15 minutowe plamienie (z maleństwem dzięki Bogu wszystko w porządku). Od tamtego czasu powiedziałam, że dopiero po połogu wchodzimy znów do gryDziewczyny a jak z "przytulankiem''10 dni po transferze. Można czy nie ?
Artemida90
nie mow hop - u nas synek całkowicie pozbawił możliwości przytulanek. Nie pamietam kiedy ostatnio coś było2 razy się odważyłam. Za pierwszym razem było wszystko w porządku, za drugim miałam 15 minutowe plamienie (z maleństwem dzięki Bogu wszystko w porządku). Od tamtego czasu powiedziałam, że dopiero po połogu wchodzimy znów do gry
Niedługo mama
U nas był zakaz 9 dni po transferze wiec potem rozumiem , że można. W trakcie poprzedniej ciąży miałam dwóch ginekologów jeden nie widział przeciwskazań żeby współżyć poza tym zakazem, drugi zalecał żeby w trakcie brania luteiny nie współżyć a pozatym jak nie było infekcji to możnaDziewczyny a jak z "przytulankiem''10 dni po transferze. Można czy nie ?
amy936
To oby nasz maluch nam pozwoliłnie mow hop - u nas synek całkowicie pozbawił możliwości przytulanek. Nie pamietam kiedy ostatnio coś było
Powiem wam szczerze że po tym transferze czuje się dziwnie kluje mnie podbrzusze co jakiś czas mam jakieś napady gorąca mdłości mnie dopadja wiem że jest za wcześnie na objawy ale po raz pierwszy tak mam. Nie wierzę w powodzenie ale objawy są naprawdę dziwne
reklama
Coffe18
U mnie w klinice najwczesniej zalecają robić betę w 7dpt ale dobrze wiecie ze ja nigdy tyle nie wytrzymałam i robiłam ją już 6dpt . To wszystko tak naprawdę zależy od CiebieHej dziewczyny w czwartek miałam transfer kiedy mogę zrobić bete czy w środę będzie już coś czy poczekać do 10 tak jak zaleca klinika
Życzę Ci aby ten transfer był dla Ciebie udany i aby w tegoroczne święta Bożego Narodzenia towarzyszył Wam płacz ślicznego różowego bobaska
Podziel się: