reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a jak z "przytulankiem''10 dni po transferze. Można czy nie ?🤣
Za długo na to wszystko co się obecnie dzieje 🤰🤰🤰🤰czekaliśmy …
żeby teraz na początku ciąży (gdzie pierwszy trymest jest tym najdelikatniejszym )
"ryzykować" dla chwili przyjemności 😉

Jeszcze się nie raz porządnie wygrzmocimy 😂 póki co radzimy sobie inaczej 🤭

Ale oczywiście Ty rób jak uważasz 😊

2 razy się odważyłam. Za pierwszym razem było wszystko w porządku, za drugim miałam 15 minutowe plamienie (z maleństwem dzięki Bogu wszystko w porządku). Od tamtego czasu powiedziałam, że dopiero po połogu wchodzimy znów do gry 😝🙈

2 razy się odważyłam. Za pierwszym razem było wszystko w porządku, za drugim miałam 15 minutowe plamienie (z maleństwem dzięki Bogu wszystko w porządku). Od tamtego czasu powiedziałam, że dopiero po połogu wchodzimy znów do gry 😝🙈
nie mow hop - u nas synek całkowicie pozbawił możliwości przytulanek. Nie pamietam kiedy ostatnio coś było

U nas był zakaz 9 dni po transferze wiec potem rozumiem , że można. W trakcie poprzedniej ciąży miałam dwóch ginekologów jeden nie widział przeciwskazań żeby współżyć poza tym zakazem, drugi zalecał żeby w trakcie brania luteiny nie współżyć a pozatym jak nie było infekcji to można 🙂

Hej dziewczyny w czwartek miałam transfer kiedy mogę zrobić bete czy w środę będzie już coś czy poczekać do 10 tak jak zaleca klinika

Powiem wam szczerze że po tym transferze czuje się dziwnie kluje mnie podbrzusze co jakiś czas mam jakieś napady gorąca mdłości mnie dopadja wiem że jest za wcześnie na objawy ale po raz pierwszy tak mam. Nie wierzę w powodzenie ale objawy są naprawdę dziwne

reklama
Hej dziewczyny w czwartek miałam transfer kiedy mogę zrobić bete czy w środę będzie już coś czy poczekać do 10 tak jak zaleca klinika
U mnie w klinice najwczesniej zalecają robić betę w 7dpt ale dobrze wiecie ze ja nigdy tyle nie wytrzymałam i robiłam ją już 6dpt 😉. To wszystko tak naprawdę zależy od Ciebie 💪

Życzę Ci aby ten transfer był dla Ciebie udany 💪 i aby w tegoroczne święta Bożego Narodzenia towarzyszył Wam płacz ślicznego różowego bobaska 💪♥️

Do góry