reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej;) moze chcialby ktos zamienic sie wizyta u docenta Paśnika - z koncowki kwietnia na druga polowe roku tak mysle pazdziernik-grudzien tego roku. Moze bylby ktos zainteresowany - wiecej info na priv;)

Dokładnie ✊🏻
To była twoja pierwsza Beta ? Robilas wcześniej ? Jak przyrost ?
Jak się ogólnie czujesz ? U mnie niestety wszystko w gardle rośnie 😜
Tak pierwsza, i chyba ostatnia, nie robię i nie robilam tez sikańców 🙈 w czwartek mogłabym zrobić ale to w innym laboratorium a czytałam, że wyniki wychodzą różne i raczej odpuszczę. W ogole mam wysoki ten wynik i chyba wychodzę aż poza tą tabele która tu kiedyś ktoś zamieścił .
W sumie czuje się normalnie , mówisz, że to już mdłości? 😅😉

Tak pierwsza, i chyba ostatnia, nie robię i nie robilam tez sikańców 🙈 w czwartek mogłabym zrobić ale to w innym laboratorium a czytałam, że wyniki wychodzą różne i raczej odpuszczę. W ogole mam wysoki ten wynik i chyba wychodzę aż poza tą tabele która tu kiedyś ktoś zamieścił .
W sumie czuje się normalnie , mówisz, że to już mdłości? 😅😉
Zdrowe podejście 💪
Ciesz się ze masz porządną betę 💪 nie ma co się doszukiwać 💪♥️
Dzieciątko porządnie się wkopało i rośnie ♥️
Dziewczyny pisały ze jak duża Beta to na dziewczynkę 😜😍

Mnie w każdej ciąży dość szybko mdłości łapały ale i pięknie odpuszczały ok 13-14 tyg( w tej jednej donoszonej )

Życzę Ci jednak żebyś nie musiała się z nimi męczyć 💪✊🏻

Zdrowe podejście 💪
Ciesz się ze masz porządną betę 💪 nie ma co się doszukiwać 💪♥️
Dzieciątko porządnie się wkopało i rośnie ♥️
Dziewczyny pisały ze jak duża Beta to na dziewczynkę 😜😍

Mnie w każdej ciąży dość szybko mdłości łapały ale i pięknie odpuszczały ok 13-14 tyg( w tej jednej donoszonej )

Życzę Ci jednak żebyś nie musiała się z nimi męczyć 💪✊🏻
Racja 😄
Tak obydwie będziemy miały dziewczynkę że względu na tą różowa sukienkę to juz ustalone😉❤️
A wiadomo najważniejsze żeby wszystko było dobrze, niech jest co chce😉 💪❤️
Też Ci życzę minimalnych dolegliwości , teraz zekamy cierpliwie na serduszko😅😉
Mi pierwsza ciążą udała się bez mdłości i jakichś wiekszych dolegliwości, mam nadzieję że teraz tez tak będzie🙏

reklama
Do góry