Niedługo mama
Fanka BB :)
Super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super
Yeeeaaaahhhh super gratki i ładnych przyrostów
Szczerze to robiłam raz czy dwa przy którymś transferze i było wyższe niż miałam standardowo. Przy 4 transferze dostałam eutyrox 25, zapobiegawczo. Transfer się udał, mam córkę. Kto wie czy to pomogło . Teraz przy ostatnim transferze byłam na naturalnym więc nic nie robiłam narazie jest Ok, kropek siedzi, oby jeszcze ponad 7 miesięcyAle to też badałaś po transferze czy jak też dostałaś leki?
U mnie to już trzeci raz i nigdy nie miałam takich wytycznych
A ok. Bo właśnie tak mnie to zastanawiało to życzę kolejnych 7 miesięcySzczerze to robiłam raz czy dwa przy którymś transferze i było wyższe niż miałam standardowo. Przy 4 transferze dostałam eutyrox 25, zapobiegawczo. Transfer się udał, mam córkę. Kto wie czy to pomogło . Teraz przy ostatnim transferze byłam na naturalnym więc nic nie robiłam narazie jest Ok, kropek siedzi, oby jeszcze ponad 7 miesięcy
Tak się dzieciaczkom do mamy spieszyTy to masz sprinterów
Gratuluje
Super, powodzenia! Opowiedz, jak to ogarnęłasDziewczyny wracam do walki miałam podane dziś immuglobiny w poniedziałek transfer w Czechach miłego wieczoru
Uff dobrze, że się udałoDziewczyny wracam do walki miałam podane dziś immuglobiny w poniedziałek transfer w Czechach miłego wieczoru
No i super !! Gdzie Ci je podali ? I czy znalazłaś informacje na grupach, o których pisałam ?Dziewczyny wracam do walki miałam podane dziś immuglobiny w poniedziałek transfer w Czechach miłego wieczoru