Niedługo mama
Fanka BB :)
Przed ciążą miałaś jakieś problemy z tarczycą?Obecnie przyjmuje EUTYROX 125 połówkę . W ciągu 10 dni spadło do 1.2
Robiłaś test ciążowy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przed ciążą miałaś jakieś problemy z tarczycą?Obecnie przyjmuje EUTYROX 125 połówkę . W ciągu 10 dni spadło do 1.2
Nie,nigdy się na tarczyce nie leczyłam . Brałam eutyrox tylko w ciąży .Przed ciążą miałaś jakieś problemy z tarczycą?
Robiłaś test?
Ja w sumie nawet przy estrofemie to nie wiem jakie mam tsh . Biorę dopiero od transferu i nie badamNie,nigdy się na tarczyce nie leczyłam . Brałam eutyrox tylko w ciąży .
No i teraz jak tak wywindowało tsh do góry . Jakoś we wrześniu w tamtym roku robiłam usg tarczycy i wszystko w jak najlepszym porządku także tu winę całkowitą zwalam na estrofem
Mi też podnosiło się tsh przy estrofemie ..Ja w sumie nawet przy estrofemie to nie wiem jakie mam tsh . Biorę dopiero od transferu i nie badam
Ale to też badałaś po transferze czy jak też dostałaś leki?Mi też podnosiło się tsh przy estrofemie ..
a nie mam żadnych problemów z tarczycą
Kochammmm
Ty to masz sprinterów