reklama
Niedługo mama
Fanka BB :)
Też dwa dni temu miałam na transferze taka różową spódniczkę och byloby cudnie jakby to bylo na dziewczynkę albo poprostu na pięknego różowego bobaskapowodzeniaDziewczyny za chwile idę po moje szczęście w różowej spódniczce
Może to tez znak
Zobaczymy
Biedroneczka28
trzymam kciukiDziewczyny za chwile idę po moje szczęście w różowej spódniczce
Może to tez znak
Zobaczymy
24.05Jaki termin porodu ma szanowna koleżanka ?
Coffe18
Ojjjj tak czego sobie, Tobie i Wam życzęTeż dwa dni temu miałam na transferze taka różową spódniczkę och byloby cudnie jakby to bylo na dziewczynkę albo poprostu na pięknego różowego bobaskapowodzenia
Madame JS
Ale super! Dawno tu nie zaglądałam... Fajny synchron, jestem 2 dni po transferze ;-)Dziewczyny za chwile idę po moje szczęście w różowej spódniczce
Może to tez znak
Zobaczymy
Coffe18
A wiesz ze miałam właśnie do Ciebie pisać HihiAle super! Dawno tu nie zaglądałam... Fajny synchron, jestem 2 dni po transferze ;-)
SUPER INFO !
Mam nadzieje ze widzimy się na listopadowych mamuśkach
Niedługo mama
Oo to tak jak ja, powiedz mi jak wygląda Twój oszczędny tryb życia bo mój srednioAle super! Dawno tu nie zaglądałam... Fajny synchron, jestem 2 dni po transferze ;-)
Madame JS
Nie chodzę do pracy. To jest wielki sukces jak na mnie ;-)Oo to tak jak ja, powiedz mi jak wygląda Twój oszczędny tryb życia bo mój srednio
reklama
Hej dziewczyny, życie jest tak strasznie przewrotne. Wczoraj pytałam @Ruda08 co to znaczy kosmiczna beta, bo odebrałam wynik. W 9dpt miałam 148, a wczoraj odebrałam z 17 dpt i miałam 4399. Byłam szczęśliwa i planowałam weekend, a w nocy dostałam ogromnego krwawienia ze skrzepami. Oczywiście byłam już w klinice, na razie pęcherzyk jest ale jest też gigantyczny krwiak. Mam leżeć i dostałam zastrzyki progesteronu. Proszę trzymajcie kciuki za mojego skarba, który już na starcie musi walczyć. Co ze mną jest nie tak, że te krwiaki tak się mnie czepiają.
Podziel się: