reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochana nie martw się na zapas, u mnie również początkowo przyrosty nie dawały nadziei. Raz poniżej normy, potem w normie, później na pograniczu aż wreszcie wystrzeliło.... Nie pamiętam dokładnie ale chyba 17, potem 43, 90, 150 a powyżej 300 już wszystko ładnie grało, jak to lekarz zawsze mi mówił ciąża to nie matematyka. dziś 13 tydzień z bobasem w brzuchu, bez problemów jak dotąd (odpukac), w środę badania genetyczne ☺️☺️☺️ detektor tętna w domu ciągle daje najpiękniejsze sygnały, mogę ich słuchać bez końca. A Ty nie trać nadziei póki widać choć małe światełko 😘 ściskam mocno
Ogólnie się nie martwię, wiem, że będzie dobrze ☺️
Ciekawa jestem jakie miałyście przyrosty. Bo z córką to miałam od razu betę „w kosmos” ;)

reklama
Ogólnie się nie martwię, wiem, że będzie dobrze ☺️
Ciekawa jestem jakie miałyście przyrosty. Bo z córką to miałam od razu betę „w kosmos” ;)
Ja niestety nie powiem Ci mojej bety w poprzedniej ciąży, bo badałam ją tylko raz i potem już nie 💁‍♀️ ale to było 6 lat temu i nie było mnie na forum, nie miałam tej świadomości 🤣
A jaka to była ta beta w kosmos?

Ja niestety nie powiem Ci mojej bety w poprzedniej ciąży, bo badałam ją tylko raz i potem już nie 💁‍♀️ ale to było 6 lat temu i nie było mnie na forum, nie miałam tej świadomości 🤣
A jaka to była ta beta w kosmos?
W 12 dpt 3 dniowca 286
16 dpt Ok 1600
Także mam porównanie ;) ale każda ciąża jest inna, dzieci rownież ☺️

reklama
A myślałam ostatnio o Tobie 😀
Dobrze u Nas, 2 tyg temu byliśmy u lekarza i maluszek ważył 1,2 kg 🥰 rośnie mój mały króliczek 🤍🥰🤭 - w załączniku zdj 🫶🏻
W nast tyg idziemy na ostatnie prenatalne, ale wierze ze wyjdą tez Ok. No i zobaczę maluszka w 4-5D 🤭

Odliczam dni do połowy maja, kompletuje powoli wyprawkę. Jeszcze popracuje z miesiąc i w połowie kwietnia planuje usiąść na tyłku 🤣 ale nie wiem czy mi się uda 🤭🙈

A co u Ciebie? 😀

Załączniki

• C3841BE5-56E7-4F98-B16E-09A20C90CE3F.jpeg
    C3841BE5-56E7-4F98-B16E-09A20C90CE3F.jpeg
    431,3 KB · Wyświetleń: 82
Do góry