fiu fiu jakie zgrabne nóżki wszystko będzie pięknieDziewczyny za chwile idę po moje szczęście w różowej spódniczce
Może to tez znak
Zobaczymy
reklama
koleżanka też tak miała lało się nogami a Olek w lutym skończył rokTrzymam mocno Twój Skarbek da radę
Coffe18
Fanka BB :)
Nie widzę innej opcjifiu fiu jakie zgrabne nóżki wszystko będzie pięknie
Już wykorzystuje swoj stan przeciwko staremu nie może mnie złościć bo przecież ciężarna jestem ( póki co to w głowie )
Artemida90
tez miałam krwiaka ale krwotok miałam w 21dptHej dziewczyny, życie jest tak strasznie przewrotne. Wczoraj pytałam @Ruda08 co to znaczy kosmiczna beta, bo odebrałam wynik. W 9dpt miałam 148, a wczoraj odebrałam z 17 dpt i miałam 4399. Byłam szczęśliwa i planowałam weekend, a w nocy dostałam ogromnego krwawienia ze skrzepami. Oczywiście byłam już w klinice, na razie pęcherzyk jest ale jest też gigantyczny krwiak. Mam leżeć i dostałam zastrzyki progesteronu. Proszę trzymajcie kciuki za mojego skarba, który już na starcie musi walczyć. Co ze mną jest nie tak, że te krwiaki tak się mnie czepiają.
No i mnie to był 18 dpt, a co dostałaś na niego poza leżeniem? Ja byłam pierwszy raz u tej lekarki i kazała mi odstawić heparynę na 3 dni ale boję się tego, immunolog kazał mi ja brać od transferu do porodu.tez miałam krwiaka ale krwotok miałam w 21dpt
Artemida90
nic, ja brałam tylko progesteron i estrofem, wróciłam do pracy i w 26dpt miałam usg (na usg pecherzyk z zarodkiem ale bez serca) a kolejne w 33dpt (zarodek z sercem )- w nl nie ma zwolnien lekarskich. Mały ma już 2,5 rokuNo i mnie to był 18 dpt, a co dostałaś na niego poza leżeniem? Ja byłam pierwszy raz u tej lekarki i kazała mi odstawić heparynę na 3 dni ale boję się tego, immunolog kazał mi ja brać od transferu do porodu.
Rozumiem, super dziękuję za informację ja spokojnie poleżę do kolejnej wizyty zobaczymy co dalej.nic, ja brałam tylko progesteron i estrofem, wróciłam do pracy i w 26dpt miałam usg (na usg pecherzyk z zarodkiem ale bez serca) a kolejne w 33dpt (zarodek z sercem )- w nl nie ma zwolnien lekarskich. Mały ma już 2,5 roku
U kogo byłaś?No i mnie to był 18 dpt, a co dostałaś na niego poza leżeniem? Ja byłam pierwszy raz u tej lekarki i kazała mi odstawić heparynę na 3 dni ale boję się tego, immunolog kazał mi ja brać od transferu do porodu.
lia_22
Zaangażowana w BB
Dziewczyny za chwile idę po moje szczęście w różowej spódniczce
Może to tez znak
Zobaczymy
Trzymam kciuki
reklama
Ja prowadzę własny biznes- salon beauty. Tak wiec sama rozumiesz Daleko nie masz z tego co pamietam wiec kiedyś możesz wpaśćo no to super że rośniecie zdrowoBoże gdzie Ty pracujesz że latasz jeszcze pracoholiku z brzuchem no to może uda się z tym zdjęciem u nas Werka nie dała zrobić sobie foty
Pracuje mniej ale pracuje. Śmieje się, ze młody musi na siebie zarabiać wiec muszę czuć się dobrze
Dam znać czy udało się zrobić piękne foty, chociaż nie nastawiam się na cuda. A niż mnie zaskoczy
Podziel się: