Dziękuję, tego się domyślam, tyle, że wypadanie włosów nasiliło się u mnie jesienią i cały czas trwa...Spróbuj na początek Jantar. Ona jest tania a ludzie chwalą sobie. Moja siostra używałam jeszcze szampon i odżywkę Pharmaceris na wypadanie włosów i jej to pomogło. Ale musisz się liczyć z tym że zanim będzie poprawa to trochę czasu minie
reklama
A jestes w ciazy?Czy masz na myśli jakąś konkretną?
NieA jestes w ciazy?
Ok, bo w ciazy nawet stosowanie wcierek powinno się skonsultować z lekarzem. Myśle ze najlepiej skonsultować się z trychologiem, żeby poznać przyczynę i znaleźć rozwiązanie
Wcierki faktycznie podobno działaj np. Grow me tander z Awen, suplementy diety, witaminy.
Moim zdaniem są to jednak sposoby na szybszy porost, wzmocnienie wlosow, regeneracja, ale nie rozwiążą problemu wypadania. Tu trzeba znaleźć przyczynę i zastosować odpowiednia kuracje . Ja bym się udała do specjalisty
Trycholog? Dermatolog? Endokrynolog? Kogo wybrać?Ok, bo w ciazy nawet stosowanie wcierek powinno się skonsultować z lekarzem. Myśle ze najlepiej skonsultować się z trychologiem, żeby poznać przyczynę i znaleźć rozwiązanie
Wcierki faktycznie podobno działaj np. Grow me tander z Awen, suplementy diety, witaminy.
Moim zdaniem są to jednak sposoby na szybszy porost, wzmocnienie wlosow, regeneracja, ale nie rozwiążą problemu wypadania. Tu trzeba znaleźć przyczynę i zastosować odpowiednia kuracje . Ja bym się udała do specjalisty
Ja wybrałabym trychologaTrycholog? Dermatolog? Endokrynolog? Kogo wybrać?
Witajcie. Podczytuje Was po cichu jak tylko czas pozwala. Ale dziś mam muszę się o coś zapytać. Czy której się udało utrzymać ciążę z kiepsko rosnącym endo?? Mój maks to 7,8mm w ostatnim cyklu- poronienie zdrowego zarodka w 7 tyg. Immunoglobuliny przygotowane na następne podejście ale endometrium ok 7mm jutro ostatni podgląd w 15dc, bardzo długo na to czekam i bardzo się boję a wiem, że już chyba wszystko wypróbowane...
Cytat
Cytat
MamaAniola
Fanka BB :)
Mi po ciąży z córka strasznie wypadały włosy... mogłam wyciągać je garściami. Stosowałam różne suplementy, ale efekt widziałam tylko po Merz Special - także mogę Ci polecićTrycholog? Dermatolog? Endokrynolog? Kogo wybrać?
reklama
Podziel się: