reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Spróbuj na początek Jantar. Ona jest tania a ludzie chwalą sobie. Moja siostra używałam jeszcze szampon i odżywkę Pharmaceris na wypadanie włosów i jej to pomogło. Ale musisz się liczyć z tym że zanim będzie poprawa to trochę czasu minie
Dziękuję, tego się domyślam, tyle, że wypadanie włosów nasiliło się u mnie jesienią i cały czas trwa...

reklama
Ok, bo w ciazy nawet stosowanie wcierek powinno się skonsultować z lekarzem. Myśle ze najlepiej skonsultować się z trychologiem, żeby poznać przyczynę i znaleźć rozwiązanie :)

Wcierki faktycznie podobno działaj np. Grow me tander z Awen, suplementy diety, witaminy.
Moim zdaniem są to jednak sposoby na szybszy porost, wzmocnienie wlosow, regeneracja, ale nie rozwiążą problemu wypadania. Tu trzeba znaleźć przyczynę i zastosować odpowiednia kuracje . Ja bym się udała do specjalisty :)

Ok, bo w ciazy nawet stosowanie wcierek powinno się skonsultować z lekarzem. Myśle ze najlepiej skonsultować się z trychologiem, żeby poznać przyczynę i znaleźć rozwiązanie :)

Wcierki faktycznie podobno działaj np. Grow me tander z Awen, suplementy diety, witaminy.
Moim zdaniem są to jednak sposoby na szybszy porost, wzmocnienie wlosow, regeneracja, ale nie rozwiążą problemu wypadania. Tu trzeba znaleźć przyczynę i zastosować odpowiednia kuracje . Ja bym się udała do specjalisty :)
Trycholog? Dermatolog? Endokrynolog? Kogo wybrać?

Witajcie. Podczytuje Was po cichu jak tylko czas pozwala. Ale dziś mam muszę się o coś zapytać. Czy której się udało utrzymać ciążę z kiepsko rosnącym endo?? Mój maks to 7,8mm w ostatnim cyklu- poronienie zdrowego zarodka w 7 tyg. Immunoglobuliny przygotowane na następne podejście ale endometrium ok 7mm 😔😔 jutro ostatni podgląd w 15dc, bardzo długo na to czekam i bardzo się boję a wiem, że już chyba wszystko wypróbowane...

Cytat

reklama
Do góry