Moim zdaniem dobry ja miałam w 3 dpt 14, płakałam, że transfer nie ma szans na powodzenie, a jednak się pomyliłamCześć
Dziś 4 dpt. miałam zrobić progesteron wyszedł 26,30 ng/ml czy to dobry wynik? Wysłałam wiadomość do lekarza ale nie wiem czy już przez weekend odpisze i będę dużo myśleć
@Ola_123 przykro mi
reklama
amy936
Fanka BB :)
A to Ci psikus! Najważniejsze, że maleństwo się zdrowo rozwijaMi wszyscy mówią że będzie dziewczynka , na prenatalnych lekarka pierw mówiła że dziewczynka , później że chłopczyk ... No i dalej nie wiem ... A mam 4 torby ciuchów dla chłopca
Ja byłam pewna, że będę miała córeczkę, tak czułam i wszyscy dookoła mi mówili, że się zmieniłam - że na pewno będzie dziewczynka. Dwa dni temu dzwoniłam do lekarza, bo miała przyjść płeć maleństwa z krwi. Jakie było moje zdziwienie, że to jednak chłopiec
sarenkamala
eij
Gratulacje!!!!Hej dziewczyny!
W 2021 i w 2022 byłam tutaj aktywna.
W maju podeszłam do drugiego transferu (trombofilia wrodzona) , 1 lutego urodziłam moje cudowne, ukochane, wymarzone dziecię Oficjalnie zwolniłam brzuszek dla którejś z Was
Szczęśliwy Brzuch dostałam od @Hankaa teraz przekazuje dalej
JestemMama!
Hej dziewczyny!
W maju podeszłam do drugiego transferu (trombofilia wrodzona) , 1 lutego urodziłam moje cudowne, ukochane, wymarzone dziecię Oficjalnie zwolniłam brzuszek dla którejś z Was
Kochana z całego serduszka gratuluje twojego małego , "wielkiego " cudu duzooo, zdrówka dla was
Ale Ci zazdroszczę że.juz masz.to wszystko za sobą
Ucałuj maleństwo od forumowej ciotki ( wcześniej brakujemiwiary )
JestemMama!
Hahaha ja mam nadzieję że na polowkowych potwierdzi się że będzie StaśA to Ci psikus! Najważniejsze, że maleństwo się zdrowo rozwija
Ja byłam pewna, że będę miała córeczkę, tak czułam i wszyscy dookoła mi mówili, że się zmieniłam - że na pewno będzie dziewczynka. Dwa dni temu dzwoniłam do lekarza, bo miała przyjść płeć maleństwa z krwi. Jakie było moje zdziwienie, że to jednak chłopiec
Chodź najważniejsze żeby był zdrowy .
Będzie co ma być ... Ale zdrówko najważniejsze
margaretka89
Mi lekarz na prenatalnych mówił, że wg niego raczej dziewczynka, ale z krwi przyszedł wynik, ze chłopiec znam ten poziom zdziwienia superA to Ci psikus! Najważniejsze, że maleństwo się zdrowo rozwija
margaretka89
Sarenki, gratulacje! Ja tak trochę z doskoku czytam, ale większość dziewczyn pamiętam i Ciebie też za to nie pamiętam i nie wiem, czy pisałaś jakiej płci to wymarzone dziecię zdradzisz tajemnicę? I jak się czujesz jako świeża mamusia?Hej dziewczyny!
Dziewczyny, mam smutną wiadomość Nie nacieszyłam się długo naturalną ciążą po 15 latach starań i po dwóch in vitro (( Dziś byłam na USG, które sama zainicjowałam, bo czułam od dwóch dni niepokój. Niestety intuicja mnie nie myliła. Dziś na wizycie okazało się, że serduszko przestało bić. To 9tc i 1d ( Mam skierowanie do szpitala na zabieg łyżeczkowania. Mój mąż popłakał się - nigdy wcześniej nie płakał, bo strażacy to twardzi mężczyźni.
reklama
P
paulina.k123
Gość
Dziewczyny, mam smutną wiadomość Nie nacieszyłam się długo naturalną ciążą po 15 latach starań i po dwóch in vitro (( Dziś byłam na USG, które sama zainicjowałam, bo czułam od dwóch dni niepokój. Niestety intuicja mnie nie myliła. Dziś na wizycie okazało się, że serduszko przestało bić. To 9tc i 1d ( Mam skierowanie do szpitala na zabieg łyżeczkowania. Mój mąż popłakał się - nigdy wcześniej nie płakał, bo strażacy to twardzi mężczyźni.
Bardzo mi przykro ciężko cokolwiek powiedzieć. Dużo siły dla Ciebie i Męża na ten trudny czas.
Podziel się: