reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć :)
Dziś 4 dpt. miałam zrobić progesteron wyszedł 26,30 ng/ml czy to dobry wynik? Wysłałam wiadomość do lekarza ale nie wiem czy już przez weekend odpisze 🤔 i będę dużo myśleć 😜

@Ola_123 przykro

Cześć :)
Dziś 4 dpt. miałam zrobić progesteron wyszedł 26,30 ng/ml czy to dobry wynik? Wysłałam wiadomość do lekarza ale nie wiem czy już przez weekend odpisze 🤔 i będę dużo myśleć 😜

@Ola_123 przykro mi 🙁
Dobry, podobno wystarczający. Powyżej 20-25 ng/ml. Ja mialam w poniedziałek w dniu transferu 31 podobno Ok.

Dobry, podobno wystarczający. Powyżej 20-25 ng/ml. Ja mialam w poniedziałek w dniu transferu 31 podobno Ok.
Biorę 3x ultragestan i 2x besins (200mg), pp proluteksie dostałam przy 1transferze mocne uczulenie na końcówce.
Jakieś objawy w 4dpt? U mnie jakoś cicho. Drugi raz podejście na sztucznym cyklu i jakoś z objawami biednie. A za każdym razem jak byłam w ciazy czulam, że coś jest na rzeczy...

Dzień dobry w ten zimny piątek , a raczej dobry wieczór ❤️
Ja już po wizycie ... Dziś mój Staś był Stanisława 🙈🙈🤣🤣🤣 chodź pozniej pokazał co prawdopodobnie ma między nogami . Był bardzo ruchliwy i jak to lekarz powiedział zawstydzony ... No wiec nadal nie wiemy na 100% ... Byle by na połówkowych się okazało co będzie 🙈❤️

Najważniejsze że zdrowe i rośnie . Dziś ważyło dziecko 223 gram już .

Załączniki

• IMG_20230203_162345.jpg
    IMG_20230203_162345.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 100
A cykl też miałam stymulowany od 3dnia miesiączki, nadal mam duphaston 2x1 i luteina dopochwowo 2x1 🙃
U mnie progesteronu idzie w końskich dawkach a już mam 13 tc. Mój organizm chyba sam go nie produkuje za wiele mimo że już powinien. Mi obecnie został dopochwowo utrogestan 4×1 oraz zastrzyki 1×1 i co drugi dzień 2×1. 🙂

Dzień dobry w ten zimny piątek , a raczej dobry wieczór ❤️
Ja już po wizycie ... Dziś mój Staś był Stanisława 🙈🙈🤣🤣🤣 chodź pozniej pokazał co prawdopodobnie ma między nogami . Był bardzo ruchliwy i jak to lekarz powiedział zawstydzony ... No wiec nadal nie wiemy na 100% ... Byle by na połówkowych się okazało co będzie 🙈❤️

Najważniejsze że zdrowe i rośnie . Dziś ważyło dziecko 223 gram już .
jak dla mnie to chłopiec 😊 u nas nawet nie odważa się powiedzieć płci wcześniej niż na połówkowych

reklama
Mi wszyscy mówią że będzie dziewczynka , na prenatalnych lekarka pierw mówiła że dziewczynka , później że chłopczyk ... No i dalej nie wiem ... A mam 4 torby ciuchów dla chłopca 🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣🤣
dlatego lepiej czekac niż się napalić na jakaś płeć, ja pierwszy zakup dopiero po połówkowych zrobiłam i był to wózek ciuszki później

Do góry