Sildenafil jest na pobudzenie endonometrium.Cześć dziewczyny, szykuje się do transferu na cyklu sztucznym. Po raz pierwszy na cyklu sztucznym. I chciałabym Was zapytać o Sildenafil. Mam go dopochwowo i wydaje mi się, że bardzo mnie ten lek podrażnia, aż wszystko piecze. Nie wiem czy to kwestia tego, że tabletka jest twarda (w zasadzie aplikuje po pół), czy po prostu ten lek tak działa czy może to raczej reakcja alergiczna. Jest to dla mnie straszny dyskomfort. Wizytę mam w 10 DC, a teraz oczywiście trafiłam na urlop lekarza, co by nie było się kogo zapytać także mam nadzieję, że Wy mnie poratujecie jakimiś informacjami. Czy bez tego Sildenafilu by się nie dało? Mam oczywiście estrofem, zaczynam od mniejszej dawki i co kilka dni mam zwiększać. Estrofem doustnie. Nigdy nie byłam na cyklu sztucznym, więc nie wiem jak to wygląda i czym się je, także chętnie też przyjmę wszystkie informacje na ten temat. Z góry dziękuję.
Zadzwoń na recepcję, moze coś podpowiedzą, jeśli Cię uczula to warto odstawić. Na cyklu sztucznym wystarczy sam estrofem, chyba że są jakieś problemy że wzrostem endonometrium to dodatkowo by wspomóc zapisują właśnie ten lek.