reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja po punkcji zawsze transfer świeży równiez miałam w 3 dobie, akurat moja klinika jest zdania że nigdzie kropce nie będzie lepiej jak u mamy 😍 raz był biochem a raz szczęśliwe ładnych kilka tygodni później niestety poroniłam. Co innego mrozaczki, wtedy hodują do blastek i podają w 5 dobie. Aktualnie czekam aż podane mi ❄️ się zdecydują czy zostać z nami na dłużej🤣🤣Bądź dobrej myśli 👊👊👊

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was miała zapalenie pęcherza w ciąży w 11 tygodniu (bezobjawowo)
2 tyg wcześniej miałam bakteryjne zapalenie pochwy , a teraz mam bakteryjne zapalenie pęcherza :-(
Czy to jest normalne ze trzy dni wcześniej miałam badany mocz i wszystko było dobrze , a jak poszłam na pogotowie dzisiaj to mam bakteryjne zapalenie pęcherza , PH pochwy w normie
Już sama nie wiem czy brać ten antybiotyk

Dziewczyny czy ma może któraś z Was odsprzedać jedno opakowanie Duphastonu ? Do wizyty mi nie starczy, a oni nie chcą wypisywać na telefon... najwyzej bede musiala przyspieszyć wizytę, ale jeszcze spróbuję u Was się dowiedzieć. Może którejś z Was zalega w domku :)

Dziewczyny czy ma może któraś z Was odsprzedać jedno opakowanie Duphastonu ? Do wizyty mi nie starczy, a oni nie chcą wypisywać na telefon... najwyzej bede musiala przyspieszyć wizytę, ale jeszcze spróbuję u Was się dowiedzieć. Może którejś z Was zalega w domku :)
Ja niestety nie mam, ale chciałam się zapytać jak się czujesz?
Jeżeli dobrze pamiętam, byłaś w szpitalu, bo miałaś plamienia.
Jeżeli pomyliłam, to wybacz 😀

No właśnie to była moja główna rozkmina :D ale finalnie zdecydowaliśmy, że jeden. I oby to był ten szczęśliwy :) Ja pierwszy raz przez to przechodzę i trochę mnie to wszystko stresuje, choć staram się być spokojna :D
A wy planujecie badać zarodki?
Tak, będziemy badać dlatego ze dwa razy pod rząd nie wyszło i lekarz zadecydował, ze pozostaje na ta chwile badanie zarodków. Ja jestem przekonana do dwóch dlatego, ze mam synka przy którym transferze były podane dwa zarodki, i w zeszłym roku przy podaniu dwóch zarodków była ciąża, ale w 8 tyg. poroniłam. Także chce zwiększyć szanse, oczywiście liczę się z ciaza bliźniacza, która może się wydarzyć 😉

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry