reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja po punkcji zawsze transfer świeży równiez miałam w 3 dobie, akurat moja klinika jest zdania że nigdzie kropce nie będzie lepiej jak u mamy 😍 raz był biochem a raz szczęśliwe ładnych kilka tygodni później niestety poroniłam. Co innego mrozaczki, wtedy hodują do blastek i podają w 5 dobie. Aktualnie czekam aż podane mi ❄️ się zdecydują czy zostać z nami na dłużej🤣🤣Bądź dobrej myśli 👊👊👊

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was miała zapalenie pęcherza w ciąży w 11 tygodniu (bezobjawowo)
2 tyg wcześniej miałam bakteryjne zapalenie pochwy , a teraz mam bakteryjne zapalenie pęcherza :-(
Czy to jest normalne ze trzy dni wcześniej miałam badany mocz i wszystko było dobrze , a jak poszłam na pogotowie dzisiaj to mam bakteryjne zapalenie pęcherza , PH pochwy w normie
Już sama nie wiem czy brać ten antybiotyk

Dziewczyny czy ma może któraś z Was odsprzedać jedno opakowanie Duphastonu ? Do wizyty mi nie starczy, a oni nie chcą wypisywać na telefon... najwyzej bede musiala przyspieszyć wizytę, ale jeszcze spróbuję u Was się dowiedzieć. Może którejś z Was zalega w domku :)

Dziewczyny czy ma może któraś z Was odsprzedać jedno opakowanie Duphastonu ? Do wizyty mi nie starczy, a oni nie chcą wypisywać na telefon... najwyzej bede musiala przyspieszyć wizytę, ale jeszcze spróbuję u Was się dowiedzieć. Może którejś z Was zalega w domku :)
Ja niestety nie mam, ale chciałam się zapytać jak się czujesz?
Jeżeli dobrze pamiętam, byłaś w szpitalu, bo miałaś plamienia.
Jeżeli pomyliłam, to wybacz 😀

No właśnie to była moja główna rozkmina :D ale finalnie zdecydowaliśmy, że jeden. I oby to był ten szczęśliwy :) Ja pierwszy raz przez to przechodzę i trochę mnie to wszystko stresuje, choć staram się być spokojna :D
A wy planujecie badać zarodki?
Tak, będziemy badać dlatego ze dwa razy pod rząd nie wyszło i lekarz zadecydował, ze pozostaje na ta chwile badanie zarodków. Ja jestem przekonana do dwóch dlatego, ze mam synka przy którym transferze były podane dwa zarodki, i w zeszłym roku przy podaniu dwóch zarodków była ciąża, ale w 8 tyg. poroniłam. Także chce zwiększyć szanse, oczywiście liczę się z ciaza bliźniacza, która może się wydarzyć 😉

reklama
Czy ktoś z Was używał tych immuglobin

Załączniki

• received_504166965162977.jpeg
    received_504166965162977.jpeg
    104,5 KB · Wyświetleń: 62
Do góry