JestemMama!
Fanka BB :)
Dobra znalazłam serduszko , jestem ciut spokojniejsza Ale żeby z dzieckiem było wszystko dobrze o nic więcej nie proszę ( dlatego was proszę o kciuki i modlitwę za nas )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super.Miło, że pytasz, dziękuję ❤
Nadal jesteśmy w szpitalu, dzisiaj miałam USG szyjki - ma 25 mm w dniu przyjęcia miała 25-27mm (wpisali w karte dwa pomiary). Szyjka jest zamknięta co jest najważniejsze
Jutro zaczynam 32+0 (w szpitalu licza skończone tygodnie) więc każdy dzień na wagę złota
Wszystko będzie dobrzeDobra znalazłam serduszko , jestem ciut spokojniejsza Ale żeby z dzieckiem było wszystko dobrze o nic więcej nie proszę ( dlatego was proszę o kciuki i modlitwę za nas )
@Marta3130 Jak u was ???Część dziewczyny. Chciałam Wam zamrldowac, że zwolniłam brzuszek. Moja kruszynka przyszła na świat 27.12.2022 o 18:25 waży 1250 g mierzy 40cm. Leżymy w Warszawie na żelaznej w szpitalu SW. Zofi. Mała leży w inkubatorze dostała 8 punktów.. niby oddycha sama, ale maseczka jej pomoga. Urodziłam w 28+ 3. Nie wiem co mam jeszcze napisać. Ja czuję się dobrze. A was proszę o modlitwę i cieplo o nas myślcie. Musi by. Dobrze
Zobacz załącznik 1479404Zobacz załącznik 1479405
Dziękuję, że pytasz ja już w domu wczoraj wróciłam, po woli dochodzę do siebie. Nasza królewna wczoraj ważyła1350 gram. Wczoraj miała wąsy zamiast tej maseczki. Nawet smoka pociągnęłapani doktor mówi że jest stabilnie. Więc to najważniejsze. Trzymajcie kciuki za moją kruszynkepewnie polezy w szpitalu do końca lutego. Nie wiem jak ja to przeżyje bo dziś już płacze za nią, ale wiem że muszę być silna i to wytrzymać@Marta3130 Jak u was ???
Bojku napisałaś wąsy a ja się zastanawiam jakie wąsy , czy niemowlakowi urosły wąsy głupia jaDziękuję, że pytasz ja już w domu wczoraj wróciłam, po woli dochodzę do siebie. Nasza królewna wczoraj ważyła1350 gram. Wczoraj miała wąsy zamiast tej maseczki. Nawet smoka pociągnęłapani doktor mówi że jest stabilnie. Więc to najważniejsze. Trzymajcie kciuki za moją kruszynkepewnie polezy w szpitalu do końca lutego. Nie wiem jak ja to przeżyje bo dziś już płacze za nią, ale wiem że muszę być silna i to wytrzymać
Dobre wieściMiło, że pytasz, dziękuję ❤
Nadal jesteśmy w szpitalu, dzisiaj miałam USG szyjki - ma 25 mm w dniu przyjęcia miała 25-27mm (wpisali w karte dwa pomiary). Szyjka jest zamknięta co jest najważniejsze
Jutro zaczynam 32+0 (w szpitalu licza skończone tygodnie) więc każdy dzień na wagę złota
Noooooo ! Wreszcie się doczekałaDziękuję dziś 13+1 Jak na razie stres nie opuszcza ... Jeszcze jak na złość rano nie mogłam znaleźć serduszka wczoraj pięknie bilo a dziś się ukrywa no nic zaraz zaczynam się szykować i jadę jak na skazanie ... Ale cholernie się boje
Proszę o kciuki za moje maleństwo
Właśnie się poryczalam jak to przeczytałam mega stres jest jeszcze chwila i się wszystkiego dowiemDobre wieści
szyjka zamknięta jest git
Dawaj znać co i jak bo my ty wszystkie przeżywamy
Noooooo ! Wreszcie się doczekała
Przetrwałaś miesiąc bez usg za co mega podziwiam
Zobaczysz jaka dzidzia jest już duża w porównaniu do ostatnich badań
Weź sobie chusteczki ale tylko po to aby otrzeć łzy szczęścia
Mocne Kciuki
Zuch dziewczynkaDziękuję, że pytasz ja już w domu wczoraj wróciłam, po woli dochodzę do siebie. Nasza królewna wczoraj ważyła1350 gram. Wczoraj miała wąsy zamiast tej maseczki. Nawet smoka pociągnęłapani doktor mówi że jest stabilnie. Więc to najważniejsze. Trzymajcie kciuki za moją kruszynkepewnie polezy w szpitalu do końca lutego. Nie wiem jak ja to przeżyje bo dziś już płacze za nią, ale wiem że muszę być silna i to wytrzymać
Nooooo koniecznie dawaj znać !Właśnie się poryczalam jak to przeczytałam mega stres jest jeszcze chwila i się wszystkiego dowiem