reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miło, że pytasz, dziękuję ❤
Nadal jesteśmy w szpitalu, dzisiaj miałam USG szyjki - ma 25 mm w dniu przyjęcia miała 25-27mm (wpisali w karte dwa pomiary). Szyjka jest zamknięta co jest najważniejsze
Jutro zaczynam 32+0 (w szpitalu licza skończone tygodnie) więc każdy dzień na wagę złota 🥰
Super.
Najważniejsze , że szybka zamknięta na tym etapie może tyle mieć, organizm szykuje się do porodu. Spokojnie możesz jeszcze po terminie urodzić;) jak dobrze pójdzie.
Dawaj nam często znać;) . Jest szansa że Cię wypuszcza ?

Część dziewczyny. Chciałam Wam zamrldowac, że zwolniłam brzuszek. Moja kruszynka przyszła na świat 27.12.2022 o 18:25 waży 1250 g mierzy 40cm. Leżymy w Warszawie na żelaznej w szpitalu SW. Zofi. Mała leży w inkubatorze dostała 8 punktów.. niby oddycha sama, ale maseczka jej pomoga. Urodziłam w 28+ 3. Nie wiem co mam jeszcze napisać. Ja czuję się dobrze. A was proszę o modlitwę i cieplo o nas myślcie. Musi by. Dobrze ❤️❤️
Zobacz załącznik 1479404Zobacz załącznik 1479405
@Marta3130 Jak u was ???

Dziękuję, że pytasz❤️ ja już w domu wczoraj wróciłam, po woli dochodzę do siebie. Nasza królewna wczoraj ważyła1350 gram. Wczoraj miała wąsy zamiast tej maseczki. Nawet smoka pociągnęła😀pani doktor mówi że jest stabilnie. Więc to najważniejsze. Trzymajcie kciuki za moją kruszynke😀pewnie polezy w szpitalu do końca lutego. Nie wiem jak ja to przeżyje bo dziś już płacze za nią, ale wiem że muszę być silna i to wytrzymać😀

Dziękuję, że pytasz❤️ ja już w domu wczoraj wróciłam, po woli dochodzę do siebie. Nasza królewna wczoraj ważyła1350 gram. Wczoraj miała wąsy zamiast tej maseczki. Nawet smoka pociągnęła😀pani doktor mówi że jest stabilnie. Więc to najważniejsze. Trzymajcie kciuki za moją kruszynke😀pewnie polezy w szpitalu do końca lutego. Nie wiem jak ja to przeżyje bo dziś już płacze za nią, ale wiem że muszę być silna i to wytrzymać😀
Bojku napisałaś wąsy a ja się zastanawiam jakie wąsy , czy niemowlakowi urosły wąsy 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ głupia ja 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Duzoo zdrowa dla was ❤️❤️ masz silna córeczkę i jeszcze chwila będziecie razem ❤️ wierzę że będzie to szybciej niż myślisz ❤️❤️
Trzymam kciuki mocno ✊✊✊🤞

Miło, że pytasz, dziękuję ❤
Nadal jesteśmy w szpitalu, dzisiaj miałam USG szyjki - ma 25 mm w dniu przyjęcia miała 25-27mm (wpisali w karte dwa pomiary). Szyjka jest zamknięta co jest najważniejsze
Jutro zaczynam 32+0 (w szpitalu licza skończone tygodnie) więc każdy dzień na wagę złota 🥰
Dobre wieści 🔥
szyjka zamknięta jest git 👌🏼🔥
Dawaj znać co i jak bo my ty wszystkie przeżywamy 😉
Dziękuję ❤️❤️❤️ dziś 13+1 Jak na razie stres nie opuszcza ... Jeszcze jak na złość rano nie mogłam znaleźć serduszka 😬😬😬wczoraj pięknie bilo a dziś się ukrywa 😱😱😱😱🙈 no nic zaraz zaczynam się szykować i jadę jak na skazanie ... Ale cholernie się boje 😢😢
Proszę o kciuki za moje maleństwo 🙏🙏🙏
Noooooo ! Wreszcie się doczekała 😍
Przetrwałaś miesiąc bez usg za co mega podziwiam 🤩
Zobaczysz jaka dzidzia jest już duża w porównaniu do ostatnich badań 🤩
Weź sobie chusteczki ale tylko po to aby otrzeć łzy szczęścia ♥️
Mocne Kciuki ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

Dobre wieści 🔥
szyjka zamknięta jest git 👌🏼🔥
Dawaj znać co i jak bo my ty wszystkie przeżywamy 😉

Noooooo ! Wreszcie się doczekała 😍
Przetrwałaś miesiąc bez usg za co mega podziwiam 🤩
Zobaczysz jaka dzidzia jest już duża w porównaniu do ostatnich badań 🤩
Weź sobie chusteczki ale tylko po to aby otrzeć łzy szczęścia ♥️
Mocne Kciuki ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻
Właśnie się poryczalam jak to przeczytałam 🙈🙈🙈 mega stres jest 😬😬😬 jeszcze chwila i się wszystkiego dowiem 😬😬😬😬

Zuch dziewczynka ♥️
Pomalutku pomalutku i wróci za jakiś czas razem z Tobą do domku ♥️
Tez właśnie miałam pytać co u Ciebie .
Najważniejsze ze małymi kroczkami do przodu ! Dużo zdrówka dla was ♥️

reklama
Właśnie się poryczalam jak to przeczytałam 🙈🙈🙈 mega stres jest 😬😬😬 jeszcze chwila i się wszystkiego dowiem 😬😬😬😬
Nooooo koniecznie dawaj znać !
Nie ma tu chyba żadnej duszyczki która by nie trzymała za Ciebie, dzidziusia kciuków i życzyła Ci jak najlepiej ♥️
Ocieraj łzy głupiutka 😉 jeszcze dzidziuś zobaczy 😁

Do góry