Orchidea33
Fanka BB :)
Ja go polecam z calego sercaMiło
Jest nas więcej
Specjalnie dla niego jechalam na transfer do Katowic. I dzieki niemu mam takiego szkrabka obgryzajacego piąstki obok siebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja go polecam z calego sercaMiło
Jest nas więcej
z tego co dziewczyny pisza na brakujace kiry to chyba accofilDziewczyny a co na brakujące kir się dostaje?
AccofilDziewczyny a co na brakujące kir się dostaje?
A czy bierze się go bezpośrednio przed transferem czy przez dłuższy czas przed?Accofil
Tez kraków tylko klinika inna ☺oj widze ze jest tu wiecej nas z małopolski albo leczączych sie w niej ja jestem z krakowa
jestem pacjentka parens dr janeczko
Wlew domaciczny jest przed transferem a zastrzyki zazwyczaj od dnia transferu. Wlew podobno działa głównie na wzrost endo. U mnie udany transfer był bez wlewu.A czy bierze się go bezpośrednio przed transferem czy przez dłuższy czas przed?
A brakuje Ci jakiś kirów? Nie miałaś wlewu a zastrzyki?Wlew domaciczny jest przed transferem a zastrzyki zazwyczaj od dnia transferu. Wlew podobno działa głównie na wzrost endo. U mnie udany transfer był bez wlewu.
AccofilDziewczyny a co na brakujące kir się dostaje?