reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Myśl pozytywnie 🙏🙏💪 będzie dobrze ❤️❤️❤️
Pierwszy transfer??? Z całego serca życzę Ci żeby kropek zadomowił się u mamusi na długie miesiące ❤️❤️❤️🙏
Tak, pierwszy. Generalnie jestem ogromna panikara a stres to moje drugie imię. Ale teraz jestem dziwnie spokojna. Wiadomo, gdzies z tylu głowy cały czas o tym myśle ale jakoś tak nie wiem. Jakbym miała przeczucie, ze będzie ok? Coś w tym stylu.
Dziękuje za wsparcie 💜

Tak, pierwszy. Generalnie jestem ogromna panikara a stres to moje drugie imię. Ale teraz jestem dziwnie spokojna. Wiadomo, gdzies z tylu głowy cały czas o tym myśle ale jakoś tak nie wiem. Jakbym miała przeczucie, ze będzie ok? Coś w tym stylu.
Dziękuje za wsparcie 💜
Też tak miałam przy pierwszym transferze ❤️❤️ niech ta myśl Cię nigdy nie opuści ❤️ będzie dobrze 😍 Słyszysz ??! Rozumiemy się ??!! Zabraniam innych myśli 🤪✊✊✊ Będzie pięknie i za 9 miesięcy rodzisz ❤️❤️

Też tak miałam przy pierwszym transferze ❤️❤️ niech ta myśl Cię nigdy nie opuści ❤️ będzie dobrze 😍 Słyszysz ??! Rozumiemy się ??!! Zabraniam innych myśli 🤪✊✊✊ Będzie pięknie i za 9 miesięcy rodzisz ❤️❤️
Kurde, jak się uda to mi przepadną bilety na Podsiadlo na PGE Narodowym, bo terminy będą się zbiegać 😂😂😂

reklama
Do góry