JestemMama!
Fanka BB :)
Niestety nie wygląda to dobrze , ale nie z takich bet były tu ciążę. Trzymam mocno kciuki teraz najważniejszy jest przyrost , sprawdź po 48h czy się podwaja .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super Gratulacje, dużo zdrówka dla WasDziewczyny, melduje, ze wczoraj o 20.30 sie rozpakowalam maly mial 3600g, 56cm. Jest cudowny
gratulacje mamuśka zdrówka dla Ciebie i maleństwaDziewczyny, melduje, ze wczoraj o 20.30 sie rozpakowalam maly mial 3600g, 56cm. Jest cudowny
mi pomogło słuchanie modlitwy Jezu Ty się tym zajmijMusisz myśleć pozytywnie!
Ja od początku myślałam pozytywnie, nawet zaraz po transferze już rozmawiałam z kropka i prosiłam ja aby była silna i się zagnieździła. Mizialam ja po brzuszku
Nie wiem czy jesteś wierząca, ale wiem ze niektóre dziewczyny tutaj w tym również ja, odmawiamy nowennę do Matki Boskiej Pompejskiej. Polecam. Cuda się zdarzają
Dla swojego spokoju powtórzyłabym za 48h. Ja bym nie dala rady tydzień w niepewności... A za 48h sprawdzisz przyrost i będziesz wiedziała czy przyrasta.Kazał powtórzyć za tydzień
Kazał powtórzyć za tydzień
Potem już beta nie rośnie tak szybko dlat3go nie ma sensu biegać i się kłuć, według mnie wystarczy sprawdzić, dwa trzy raz A potem już tylko usg.To i ja przyszłam się pożalić …
Dziś powtórzyłam betę …
W poniedziałek 492…
Dziś tylko 1394…
Niby w normie ale to jakieś 69% przyrostu tylko
Jak żyć ….
Idę jutro do znajomej lekarki na dyżur żeby zobaczyła czy czasem kropek nie zrobił sobie podróży poza macice …
Nie mam dobrych przeczuć
To raczej biochemiczna ;(Cześć, dziewczyny dziś powtórzyłam badanie beta HCG wynik 87,57- 11 dzień po kriotransferze...w 9dniu było 66,1 więc chyba nie mam się co łudzić że będzie dobrze...Trzymajcie się!!Powodzenia dla Was wszystkich!!!