reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Niestety nie wygląda to dobrze , ale nie z takich bet były tu ciążę. Trzymam mocno kciuki✊✊✊ teraz najważniejszy jest przyrost , sprawdź po 48h czy się podwaja . ✊✊✊

reklama
Musisz myśleć pozytywnie!
Ja od początku myślałam pozytywnie, nawet zaraz po transferze już rozmawiałam z kropka i prosiłam ja aby była silna i się zagnieździła. Mizialam ja po brzuszku ☺️

Nie wiem czy jesteś wierząca, ale wiem ze niektóre dziewczyny tutaj w tym również ja, odmawiamy nowennę do Matki Boskiej Pompejskiej. Polecam. Cuda się zdarzają ☺️🤍
mi pomogło słuchanie modlitwy Jezu Ty się tym zajmij ❤️

To i ja przyszłam się pożalić …
Dziś powtórzyłam betę …
W poniedziałek 492…
Dziś tylko 1394…
Niby w normie ale to jakieś 69% przyrostu tylko ☹️
Jak żyć …. ☹️
Idę jutro do znajomej lekarki na dyżur żeby zobaczyła czy czasem kropek nie zrobił sobie podróży poza macice … 🙁

Nie mam dobrych przeczuć 😞

To i ja przyszłam się pożalić …
Dziś powtórzyłam betę …
W poniedziałek 492…
Dziś tylko 1394…
Niby w normie ale to jakieś 69% przyrostu tylko ☹️
Jak żyć …. ☹️
Idę jutro do znajomej lekarki na dyżur żeby zobaczyła czy czasem kropek nie zrobił sobie podróży poza macice … 🙁

Nie mam dobrych przeczuć 😞
Potem już beta nie rośnie tak szybko dlat3go nie ma sensu biegać i się kłuć, według mnie wystarczy sprawdzić, dwa trzy raz A potem już tylko usg.
U jednej beta 10 dpt jest 120 u innej 400 i obie ciążę zdrowe.
Także Nie stresuj się nie potrzebnie

reklama
Do góry