reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak ale my ciagle się porównujemy i doszukujemy co która ma … tak juz pewnie jest , chociaż tez pewnie kwestia charakteru . Ja jestem z charakteru panikara , wiec pewnie tak zareagowałam i pewnie nie raz jeszcze . To prawda czasami lepiej nie czytać , a co ma być to i tak będzie 🫣
Ja donosiłam 2 ciąże naturalne i każda była zupełnie inna, nawet w swoich dotychczasowych objawach poprzednich ciąż nie ma co się doszukiwać

reklama
Tak to prawda , wykazałam się kompletnym brakiem taktu , aż samej wstyd mi to czytać . Macie racje , nie potrafię tego wytłumaczyć . Sama napewno bym nie chciała tego czytać . Bardzo jej współczuje i kibicuje na przyszłość .
Nie ma wytłumaczenia na moje zachowanie , poprostu 🫣przeczytałam te wiadomości i odrazu takie ukłucie w sercu , ze macie racje .
Przepraszam , ale pewnie w zaistniałej sytuacji nie będziecie mnie akceptować w tej grupie 😞Dziekuje za wszystkie porady , wszystkim naprawdę szczerze życzę powodzenia . Przepraszam 🫣
Głowa do góry! Sama wiem jakie to wszystko trudne, człowiek naprawdę świruje od tych internetów.

Tak to prawda , wykazałam się kompletnym brakiem taktu , aż samej wstyd mi to czytać . Macie racje , nie potrafię tego wytłumaczyć . Sama napewno bym nie chciała tego czytać . Bardzo jej współczuje i kibicuje na przyszłość .
Nie ma wytłumaczenia na moje zachowanie , poprostu 🫣przeczytałam te wiadomości i odrazu takie ukłucie w sercu , ze macie racje .
Przepraszam , ale pewnie w zaistniałej sytuacji nie będziecie mnie akceptować w tej grupie 😞Dziekuje za wszystkie porady , wszystkim naprawdę szczerze życzę powodzenia . Przepraszam 🫣
Już nie wymyślaj!
Zostań Tu, dużo kobiet tutaj przeszło straty i każda naprawdę boi się o swoje dzieciątko , musimy nauczyć sobie żyć że stresem.
Jestem.po dwóch stratach i kolejnej ciąży. Strach jest , ale też trzeba się cieszyć że się udało, bo innej drogi nie ma.
Dziewczyny napisały co myślą, ale nie ma co się obrażać i od razu uciekać.

Jeju objawy nie są żadnym wyznacznikiem ciazy. Żadnym. W poprzedniej ciąży, która straciłam miałam objawy i co z tego. Już wiedziałam, że serce nie bije i że czeka mnie poronienie a mdłości, ból piersi i tak się utrzymywały.
Do wszystkich zestresowanych mam- znajdźcie coś co pozwoli Wam oderwać myśli, bo na każdym etapie ciąży będziecie tak wariowac, a to jednak aż 9miesiecy :) jeśli nie jest to zalecone przez lekarza nie rezygnujcie z pracy, idźcie na jogę, spacer, pobiegać, pieczcie góry ciast i ciasteczek, czytajcie fajne książki, słuchajcie muzyki, tanczcie, nie rezygnujcie z seksu jeśli nie ma takiego zalecenia- no cokolwiek co pozwoli Wam się zrelaksować 😉
Ja doskonale wiem jak to jest, stres czy zarodek się przyjmie, czy beta przyrasta, czy będzie serduszko, czy prenatalne wyjdą dobrze, czy na polowkowych ok, czy dziecko się rusza, a moze za dużo a może za malo, czy dobrze rosnie- można bez końca aż do osiwienia 😅 poszukajcie swojej odskoczni i gdy czujecie, że zaczynacie lekko wariowac to skorzystajcie z niej
Polać jej bo mądrze prawi ! ♥️😜

Dziewczyny na litość boska uspokoicie się ! Nie wypytujcie każdej jednej o objawy lub o ich brak . Nie sugerujcie się innymi .
Oczywiście można się doradzić ale ja to ja Ty to Ty - dwa różne organizmy .

Nie ma dnia żeby jedne i te same osoby nie wałkowaly temat objawów 😏
Zdajcie sobie sprawę ze takie „jojdanie“ nie wpływa byc może korzystnie na inne dziewczyny które są w ciąży i chcą przeżyć ja w miarę spokojnie .

Zrozumiałe jest ze każda z nas się martwi i przeżywa ale czy doszukiwanie na sile czegokolwiek służy i wychodzi Wam na dobre ? Nie sądzę ….

reklama
Do góry