Jeju objawy nie są żadnym wyznacznikiem ciazy. Żadnym. W poprzedniej ciąży, która straciłam miałam objawy i co z tego. Już wiedziałam, że serce nie bije i że czeka mnie poronienie a mdłości, ból piersi i tak się utrzymywały.
Do wszystkich zestresowanych mam- znajdźcie coś co pozwoli Wam oderwać myśli, bo na każdym etapie ciąży będziecie tak wariowac, a to jednak aż 9miesiecy
jeśli nie jest to zalecone przez lekarza nie rezygnujcie z pracy, idźcie na jogę, spacer, pobiegać, pieczcie góry ciast i ciasteczek, czytajcie fajne książki, słuchajcie muzyki, tanczcie, nie rezygnujcie z seksu jeśli nie ma takiego zalecenia- no cokolwiek co pozwoli Wam się zrelaksować
Ja doskonale wiem jak to jest, stres czy zarodek się przyjmie, czy beta przyrasta, czy będzie serduszko, czy prenatalne wyjdą dobrze, czy na polowkowych ok, czy dziecko się rusza, a moze za dużo a może za malo, czy dobrze rosnie- można bez końca aż do osiwienia
poszukajcie swojej odskoczni i gdy czujecie, że zaczynacie lekko wariowac to skorzystajcie z niej