CzekajacNaCud
Fanka BB :)
Wg OM 11, ale wg usg pierwszego 9…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jakieś objawy miałaś ?Wg OM 11, ale wg usg pierwszego 9…
No to mnie nastraszylas , sama jestem w 9 tc i ustały mi objawy ciążoweTak jak napisalam wyzej - jeden dzien przerwy w objawach ciazowych… tak samo jak poprzednim razem, dlatego przyspieszylam wizyte.. nic poza tym..
To o niczym nie swiadczy… u mnie tak bylo dwa razy, ale u wiekszosci czasami na tym etapie ustepuja objawy.. sama tak myslalam, tym bardziej ze potem wszystko wrocilo i to ze zdwojona sila… no niestety tak czasami bywa, ale nie ma sie co martwic na zapasNo to mnie nastraszylas , sama jestem w 9 tc i ustały mi objawy ciążowe
A jakie miałaś objawy wogole ?To o niczym nie swiadczy… u mnie tak bylo dwa razy, ale u wiekszosci czasami na tym etapie ustepuja objawy.. sama tak myslalam, tym bardziej ze potem wszystko wrocilo i to ze zdwojona sila… no niestety tak czasami bywa, ale nie ma sie co martwic na zapas
Ja przy amh 2,3 tylko dwie komórki miałam. Być może wina stymulacji i na pewno będą coś kombinować inaczej przy kolejnych. A jak w ogóle byłaś stymulowana? Mi moją pani dr powiedziała, że jestem poor responder. Liczyła na 6 komórek.Dziewczyny pisałam wam o tych moich komórkach, że się nie nadawały bo były ponoć zdegradowane - taką dostałam informację... Zapomniałam napisać. Myślicie, że to mogła też być wina stymulacji?
Tym bardziej, że te moje AMH było 6.6..
Kochana trzymaj się! Nawet nie ma słów by jakoś ukoić Twój smutek.. zobaczysz jeszcze będziesz miała swoje upragnione maleństwo, wierze w to!@Będęwkoncumama! Mozesz wykreslic mnie juz z kalendarza z wizyta z 21.10..
Bylam dzis na przyspieszonej wizycie, serduszko juz nie bije.. jutro szpital
Trzymam kciuki za Was wszystkie i oby Wam sie udalo ;*
Tak muszę być dobrej myśli trzymaj się jakoś mam nadzieje ze wreszcie się uda !Wlasciwie to chyba wszystkie: powiekszenie i bol piersi, nadmierna sennosc, nudnosci, wymioty, zawroty glowy.. no te najbardziej mi dokuczaly.. ale sa osoby ktore nie maja zadnych objawow i wszystko jest w porzadku…
Nie stresuj sie bo to tez nie pomaga… badz dobrej mysli naprawde