My byliśmy w invicta gdańsk. Określenie Janusz P jest trochę mało konkretne przy ilości invict w Polsce.Poproszę o pomoc. Chciałabym zmienić klinikę z Novum do Invicta (wykorzystaliśmy już wszystkie zarodki, które posiadaliśmy). Myślimy o Invicta ze względu na możliwość przebadania zarodków czy macie jakieś doświadczenia z ta klinika ? Proszę podzielcie się opiniami oraz czy miałyście styczność z lekarzem Januszem P ponieważ nad nim się zastanawiamy. Z góry dzięki za odp
U nas było ogólnie drogo w porównaniu z innymi klinikami. Robili sporo badań, na moja prośbę poszerzali diagnostykę aż się udało mogę z pewnością polecić mojego lekarza. Mieli tez dużo wtop, ale to w każdej klinice się zdarza ( typu dzwonili, że mam być za chwilę na wymazie na covid, bo zapomnieli że nie mam a zaraz zamykają pobieranie i jak nie pobiorą to nie będzie inseminacji- no a ja w środku pracy, na mieście korki; notorycznie gubili zgody na procedury więc mąż też kilka razy musiał się zwalniać z pracy i jechać coś podpisywać)