Deess.
Fanka BB :)
cóż, nie nakręcam się , zobaczymy po pierwszej becieJa miałam taki sam przy udanym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cóż, nie nakręcam się , zobaczymy po pierwszej becieJa miałam taki sam przy udanym
Test testem . Zrob Betę . Ona prawdę Ci powieJa 6dpt test negatyw.
Pewnie jutro albo w sobotę zrobię, ale nadzieji już nie mamTest testem . Zrob Betę . Ona prawdę Ci powie
Rozumiem co czujesz, ale nie skreślaj jeszcze tego zarodka. Różnie te testy wychodzą. Trzymam kciuki, głowa do góryPewnie jutro albo w sobotę zrobię, ale nadzieji już nie mam
U mnie byla beta 50, następnego dnia zrobiłam test i był negatywny wiec absolutnie nie kieruj się testem!Ja 6dpt test negatyw.
Nie gadaj głupot póki co jeszcze wczesnie na skreślanie zarodka . Wiem ze ciężko ale postaraj się nie denerwować i jutro czekamy na wyniki bety . Testy nie są jakoś mega wiarygodne !Pewnie jutro albo w sobotę zrobię, ale nadzieji już nie mam
Nie patrz na sikańca. Za szybko na niego. Rób betęJa 6dpt test negatyw.