reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dostałam Puregon po 150 wieczorem przez 4 dni i rano mam wziąść Orgalutran... i 10.10 na wizytę , mam nadzieję, że coś tam mu urośnie 🤭 czy takie dawki są spoko?

reklama
Oooo tak 😍
@Będęwkoncumama! Który masz dzień cyklu ? Kiedy wizyta w klinice ? Sprzedawaj tu info jak na spowiedzi 😁
Hahaha no więc tak , wielmożna Pani dziś wypada mi 3dc i od dziś wjechał Estrofem ... A za tydzień w piątek wizyta 🤷‍♀️ ogólnie jakoś tak ja luzie do tego podchodzę tym razem . Więcej grzechów nie pamiętam i za wszystkie serdecznie żałuję a Ciebie proszę o rozgrzeszenie 🙈🤣🤣🤣

Hahaha no więc tak , wielmożna Pani dziś wypada mi 3dc i od dziś wjechał Estrofem ... A za tydzień w piątek wizyta 🤷‍♀️ ogólnie jakoś tak ja luzie do tego podchodzę tym razem . Więcej grzechów nie pamiętam i za wszystkie serdecznie żałuję a Ciebie proszę o rozgrzeszenie 🙈🤣🤣🤣
Rozgrzeszam i zapraszam do częstszych spowiedzi 😜👌🏼

Ja mam właśnie jakiś potop dziś z tym estrofemem 😆 w sensie śluzu takiego płodnego duzo wiecej niż wczoraj oby to byl dobry znak ✊🏻

Cieszę się ze będziemy w podobnym czasie zabierać nasze mroziaczki ♥️

Rozgrzeszam i zapraszam do częstszych spowiedzi 😜👌🏼

Ja mam właśnie jakiś potop dziś z tym estrofemem 😆 w sensie śluzu takiego płodnego duzo wiecej niż wczoraj oby to byl dobry znak ✊🏻

Cieszę się ze będziemy w podobnym czasie zabierać nasze mroziaczki ♥️
Kochana to jest najlepszy znak ❤️ kilka dni nas tylko będzie dzielić , może max tydzień . Bo tobie przewiduje transfer na środa / czwartek a ja dopiero w piątek wizyta włączę pewnie od razu progesteron i transfer w środę będzie czyli pewnie tydzień po tobie ❤️

Kochana to jest najlepszy znak ❤️ kilka dni nas tylko będzie dzielić , może max tydzień . Bo tobie przewiduje transfer na środa / czwartek a ja dopiero w piątek wizyta włączę pewnie od razu progesteron i transfer w środę będzie czyli pewnie tydzień po tobie ❤️
Właśnie tak jakoś obstawiam u mnie czwartek transfer jeśli wszystko będzie w sobotę dobrze 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Taaaaak ♥️
Ahaha a pamięta koleżanka jak mówiłam w sierpniu ze październik będzie nasz ?!

Dużo nas ogólnie teraz transferuje ♥️ Oby ten miesiąc owocował w same zdrowe i spokojne ciąże 💪 amen 🔥

Właśnie tak jakoś obstawiam u mnie czwartek transfer jeśli wszystko będzie w sobotę dobrze 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Taaaaak ♥️
Ahaha a pamięta koleżanka jak mówiłam w sierpniu ze październik będzie nasz ?!

Dużo nas ogólnie teraz transferuje ♥️ Oby ten miesiąc owocował w same zdrowe i spokojne ciąże 💪 amen 🔥
Kibicuje Wam bardzo mocno! 🤗🤗🤗

reklama
Rozumiem Cię!!! Ja 5 dpt i rano mnie podkusiło żeby zrobić i nadal żałuję, że sobie zafundowałam widok tej bieli:(
Dokładnie ta biel jest przerażająca, ale 5 dni to za wcześnie także nie martw się u mnie 6 więc może też jeszcze mogło nie wyjsc ,ale jutro zrobie betę. Masz jakieś objawy ,bole brzucha czy coś takiego,bo u mnie nic 0 jakich kolwiek boli ,tylko w 4 i 5dpt miałam zawroty cały dzień i mdliło mnie ,ale podejrzewam ,że może to jakieś skutki uboczne tych wszystkich leków. Naszczescie dzisiaj juz mi przeszło, ale ten cholerny test mnie podkusił....

Do góry