reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Hahaha no więc tak , wielmożna Pani dziś wypada mi 3dc i od dziś wjechał Estrofem ... A za tydzień w piątek wizyta ogólnie jakoś tak ja luzie do tego podchodzę tym razem . Więcej grzechów nie pamiętam i za wszystkie serdecznie żałuję a Ciebie proszę o rozgrzeszenieOooo tak
@Będęwkoncumama! Który masz dzień cyklu ? Kiedy wizyta w klinice ? Sprzedawaj tu info jak na spowiedzi
Coffe18
Rozgrzeszam i zapraszam do częstszych spowiedziHahaha no więc tak , wielmożna Pani dziś wypada mi 3dc i od dziś wjechał Estrofem ... A za tydzień w piątek wizyta ogólnie jakoś tak ja luzie do tego podchodzę tym razem . Więcej grzechów nie pamiętam i za wszystkie serdecznie żałuję a Ciebie proszę o rozgrzeszenie
Ja mam właśnie jakiś potop dziś z tym estrofemem w sensie śluzu takiego płodnego duzo wiecej niż wczoraj oby to byl dobry znak
Cieszę się ze będziemy w podobnym czasie zabierać nasze mroziaczki
Rosse94
U mnie 2dcHahaha no więc tak , wielmożna Pani dziś wypada mi 3dc i od dziś wjechał Estrofem ... A za tydzień w piątek wizyta ogólnie jakoś tak ja luzie do tego podchodzę tym razem . Więcej grzechów nie pamiętam i za wszystkie serdecznie żałuję a Ciebie proszę o rozgrzeszenie
JestemMama!
Kochana to jest najlepszy znak kilka dni nas tylko będzie dzielić , może max tydzień . Bo tobie przewiduje transfer na środa / czwartek a ja dopiero w piątek wizyta włączę pewnie od razu progesteron i transfer w środę będzie czyli pewnie tydzień po tobieRozgrzeszam i zapraszam do częstszych spowiedzi
Ja mam właśnie jakiś potop dziś z tym estrofemem w sensie śluzu takiego płodnego duzo wiecej niż wczoraj oby to byl dobry znak
Cieszę się ze będziemy w podobnym czasie zabierać nasze mroziaczki
Coffe18
Właśnie tak jakoś obstawiam u mnie czwartek transfer jeśli wszystko będzie w sobotę dobrzeKochana to jest najlepszy znak kilka dni nas tylko będzie dzielić , może max tydzień . Bo tobie przewiduje transfer na środa / czwartek a ja dopiero w piątek wizyta włączę pewnie od razu progesteron i transfer w środę będzie czyli pewnie tydzień po tobie
Taaaaak
Ahaha a pamięta koleżanka jak mówiłam w sierpniu ze październik będzie nasz ?!
Dużo nas ogólnie teraz transferuje Oby ten miesiąc owocował w same zdrowe i spokojne ciąże amen
Kibicuje Wam bardzo mocno!Właśnie tak jakoś obstawiam u mnie czwartek transfer jeśli wszystko będzie w sobotę dobrze
Taaaaak
Ahaha a pamięta koleżanka jak mówiłam w sierpniu ze październik będzie nasz ?!
Dużo nas ogólnie teraz transferuje Oby ten miesiąc owocował w same zdrowe i spokojne ciąże amen
Coffe18
NieprzestawajKibicuje Wam bardzo mocno!
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Rozumiem Cię!!! Ja 5 dpt i rano mnie podkusiło żeby zrobić i nadal żałuję, że sobie zafundowałam widok tej bieliJa 6dpt test negatyw.
reklama
Dokładnie ta biel jest przerażająca, ale 5 dni to za wcześnie także nie martw się u mnie 6 więc może też jeszcze mogło nie wyjsc ,ale jutro zrobie betę. Masz jakieś objawy ,bole brzucha czy coś takiego,bo u mnie nic 0 jakich kolwiek boli ,tylko w 4 i 5dpt miałam zawroty cały dzień i mdliło mnie ,ale podejrzewam ,że może to jakieś skutki uboczne tych wszystkich leków. Naszczescie dzisiaj juz mi przeszło, ale ten cholerny test mnie podkusił....Rozumiem Cię!!! Ja 5 dpt i rano mnie podkusiło żeby zrobić i nadal żałuję, że sobie zafundowałam widok tej bieli
Podziel się: