reklama
Ja uważam ze świeżak jest lepszy ale nie mam doświadczenia w tym temacie.Hej Dziewczyny. Co sądzicie o tym, żeby nie podchodzić do świeżego transferu. Tylko zamrozić. Zrobić scratching i dopiero z mrozaczka transfer?
Robią się. Próbuj nie ściskać mocno fałdki jak wstrzykujesz. I dawać, bardziej w bok.Hej dziewczyny czy wam od zastrzyków z heparyny robią się siniaki ? ja dopiero zaczęłam przygodę i już po kilku dniach mam brzuch w siniakach czy to nie uniknionne ? chyba ze coś zle robię
Jak nie ma miejsca na brzuchu lekarz mi powiedział, że mogę fraxiparine dawać w ramie.
Orchidea33
Fanka BB :)
Mi robily sie na poczatku. Wazne, zebys robila na zmiane - raz lewa, raz prawa strona. Ja robie w odległości calej dloni od pepka. Chwytasz i cala zawartość heparyny wstrzykujesz. Ten pecherzyk powietrza co jest w strzykawce jest wazne, zeby tez zostal wstrzykniety. Czytalam gdzies, ze to od niego zalezy czy bedzie siniak.Hej dziewczyny czy wam od zastrzyków z heparyny robią się siniaki ? ja dopiero zaczęłam przygodę i już po kilku dniach mam brzuch w siniakach czy to nie uniknionne ? chyba ze coś zle robię
Orchidea33
Ja robilam tylko z mrozakow. Zrobilabym scratching i transfer mrozaczka. Nie wiem czy tu gdzies dziew nie wrzucaly, ze z mrozaczkow jest wiecej ciaz.Hej Dziewczyny. Co sądzicie o tym, żeby nie podchodzić do świeżego transferu. Tylko zamrozić. Zrobić scratching i dopiero z mrozaczka transfer?
eij
Ja miałam ciążę z mrozaczkówJa robilam tylko z mrozakow. Zrobilabym scratching i transfer mrozaczka. Nie wiem czy tu gdzies dziew nie wrzucaly, ze z mrozaczkow jest wiecej ciaz.
Bella.n
DziękujęJa robilam tylko z mrozakow. Zrobilabym scratching i transfer mrozaczka. Nie wiem czy tu gdzies dziew nie wrzucaly, ze z mrozaczkow jest wiecej ciaz.
U mnie świeżak się nie przyjął, mrozak owszemJa uważam ze świeżak jest lepszy ale nie mam doświadczenia w tym temacie.
reklama
Orchidea33
Ja swoj mrozaczek mam w brzuchuJa miałam ciążę z mrozaczków
Podziel się: