reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny dziś przy podcieraniu miałam troszkę brązowej wydzieliny , czy to coś złego ?
Wczoraj byłam na pierwszym usg 6t1d
kiedyś lekarz mówil mi ze po usg można plamić. Wszystko w środku jest ukrwione wiec zawsze aparat mógł coś podrażnić. Dlatego dziś możesz mieć brązowe plamienie - ciemna brązowa krew to stara krew.
Póki nie ma „żywej” krwi nie ma powodu to martwienia się. Jak również krew i skrzepy nie oznaczają niczego złego.

kiedyś lekarz mówil mi ze po usg można plamić. Wszystko w środku jest ukrwione wiec zawsze aparat mógł coś podrażnić. Dlatego dziś możesz mieć brązowe plamienie - ciemna brązowa krew to stara krew.
Póki nie ma „żywej” krwi nie ma powodu to martwienia się. Jak również krew i skrzepy nie oznaczają niczego złego.
Dziekuje , pierwszy raz jestem w ciąży i tak naprawdę nie wiem jakie plamienia mogą występować a jakie nie 🫣🫣tylko raz przy podtarciu miałam trochę brązowego śluzu .

reklama
Dziewczyny, zostawiam informacje o tym co okazało się z rozpoczęciem mojej stymulacji:
Okazało się że przy Gonapeptylu nie ma znaczenia kiedy zacznie się stymulację. Byłam na wizycie w 4 dniu cyklu (krwawienie z odstawienia), po 7 zastrzykach gonapeptylu. Dzisiaj wzięłam 8 zastrzyk i mam je kontynuować i od dzisiaj menopur 150 (czyli jakby 5 dzień po rozpoczęciu miesiączki, ale lekarz podkreślił że na to nie patrzymy wgl w protokół długim). Zostawiam gdyby ktoś miał takie rożterki teraz:)

Do góry