Bella.n
Fanka BB :)
No to mam nadzieję, że moj lekarz na to pójdzie.Ja swoj mrozaczek mam w brzuchu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to mam nadzieję, że moj lekarz na to pójdzie.Ja swoj mrozaczek mam w brzuchu
kiedyś lekarz mówil mi ze po usg można plamić. Wszystko w środku jest ukrwione wiec zawsze aparat mógł coś podrażnić. Dlatego dziś możesz mieć brązowe plamienie - ciemna brązowa krew to stara krew.Dziewczyny dziś przy podcieraniu miałam troszkę brązowej wydzieliny , czy to coś złego ?
Wczoraj byłam na pierwszym usg 6t1d
U mnie akurat swieżaczek się przyjąłHej Dziewczyny. Co sądzicie o tym, żeby nie podchodzić do świeżego transferu. Tylko zamrozić. Zrobić scratching i dopiero z mrozaczka transfer?
Trzymam kciuki ❤❤No to mam nadzieję, że moj lekarz na to pójdzie.
Dziekuje , pierwszy raz jestem w ciąży i tak naprawdę nie wiem jakie plamienia mogą występować a jakie nie tylko raz przy podtarciu miałam trochę brązowego śluzu .kiedyś lekarz mówil mi ze po usg można plamić. Wszystko w środku jest ukrwione wiec zawsze aparat mógł coś podrażnić. Dlatego dziś możesz mieć brązowe plamienie - ciemna brązowa krew to stara krew.
Póki nie ma „żywej” krwi nie ma powodu to martwienia się. Jak również krew i skrzepy nie oznaczają niczego złego.
Nie czasem się zdarza. Mogłaś coś podrażnić przez przypadek przy aplikacji tabletek , no i tam w srodku wszystko rośnie. A badałaś progesteron??Dziewczyny dziś przy podcieraniu miałam troszkę brązowej wydzieliny , czy to coś złego ?
Ja też z mrozaczków z podanych 2 siedzi w ciepłym domku jeszcze 6miesiecyJa swoj mrozaczek mam w brzuchu
Zdarza się. Lekarz mi powiedział że nie ma co się martwić. A jak byłaś na USG to po tym lekarz nawet mi mówił że może się zdarzyćDziewczyny dziś przy podcieraniu miałam troszkę brązowej wydzieliny , czy to coś złego ?
Nie badałam teraz progesteronu , ale może zbadam , może zbyt niski jest … a lekarz mi wczoraj już zmniejszył progesteronNie czasem się zdarza. Mogłaś coś podrażnić przez przypadek przy aplikacji tabletek , no i tam w srodku wszystko rośnie. A badałaś progesteron??