Madame JS
Fanka BB :)
Dzięki :-) Co najmniej do poniedziałku, wtedy mogę pójść zrobić test uwalniający ;-)na moje beta ladna. Kurcze a ile musisz być teraz w izolacji? Zdrówka życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki :-) Co najmniej do poniedziałku, wtedy mogę pójść zrobić test uwalniający ;-)na moje beta ladna. Kurcze a ile musisz być teraz w izolacji? Zdrówka życzę
Jest super !!Hej, dziewczyny! Moja pierwsza w życiu beta: 632 w 14dpt... Czy na ten moment to nie za mało? Nie wiem, jak będzie z badaniem przyrostów, bo mam covid i muszę teraz być w izolacji... Taki happy life... :-(
Super, gratuluję!!!Hej, dziewczyny! Moja pierwsza w życiu beta: 632 w 14dpt... Czy na ten moment to nie za mało? Nie wiem, jak będzie z badaniem przyrostów, bo mam covid i muszę teraz być w izolacji... Taki happy life... :-(
będzie dobrze myśl pozytywnie może to znak ze kropek chce aby mama wypoczęła w domu. A ogólnie zle przechodziszDzięki :-) Co najmniej do poniedziałku, wtedy mogę pójść zrobić test uwalniający ;-)
Chyba tak, los postanowił dać mi parę dni wolnego po całym miesiącu biegania na wizyty na 7:00, żeby zdążyć sumiennie do pracy na 8:00 ;-) Opuściłam tylko 2 dni (punkcja i transfer), to teraz sobie odbijębędzie dobrze myśl pozytywnie może to znak ze kropek chce aby mama wypoczęła w domu. A ogólnie zle przechodzisz
Aaa. Czyli pewnie strumień moczu zbierał wszystko co było po drodze w tym resztki progau mnie podczas oddawania moczu zawsze resztki z globulki znajdowały się w próbce moczu wiec o to pewnie chodziło candys. Substancja jednak spływa w dół a nie siedzi gdzie podajemy.
To faktycznie osłabiony organizm i złapał wirusa. Trzymam za Ciebie I Twojego kropeczka kciuki.Chyba tak, los postanowił dać mi parę dni wolnego po całym miesiącu biegania na wizyty na 7:00, żeby zdążyć sumiennie do pracy na 8:00 ;-) Opuściłam tylko 2 dni (punkcja i transfer), to teraz sobie odbiję
Na razie przechodzę jak zwykłe przeziębienie, nie mam gorączki, tylko katar wieczorem i w nocy...
Wspaniale!!!!! Gratulacje ♡♡♡Chyba tak, los postanowił dać mi parę dni wolnego po całym miesiącu biegania na wizyty na 7:00, żeby zdążyć sumiennie do pracy na 8:00 ;-) Opuściłam tylko 2 dni (punkcja i transfer), to teraz sobie odbiję
Na razie przechodzę jak zwykłe przeziębienie, nie mam gorączki, tylko katar wieczorem i w nocy...