wodę staram się z filtra, ale z plastiku niestety też (od 2 mc znacznie mniej). Masz na myśli jakieś konkretne badania?Te nietolerancji zgodzę się, że to ściema, nie ma żadnych dowodów na temat skuteczności, a myślałaś żeby zbadać metale ciężkie w organizmie ? Tu są badania Pijesz wodę w plastiku ? A co u Ciebie w morfologii wychodzi źle?
reklama
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Mi psycholog poleciła kiedyś zebym poszła na socheck i najpewniej jeszcze go zrobię może w tym roku, ale ja ostatnio zainteresowałam się tym Link do: Metale ciężkie – sprawdź, czy jesteś nimi zatruty poczytaj sobie, często jak choroby autoimmunologiczne to metale ciężkie, ja teraz wracam do chlorelli bo ona je usuwa z organizmu, poczytaj i daj znać co o tym sądziszwodę staram się z filtra, ale z plastiku niestety też (od 2 mc znacznie mniej). Masz na myśli jakieś konkretne badania?
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Link do: Analiza wyników badań: normy laboratoryjne a normy funkcjonalne @MASZKA1988 i polecam ten artykuł dla Ciebie
Oczywiście, na zdrowieDziewczyny mam ochotę wypić sobie lampkę Martini z lodem, odstawilam wczoraj leki i jak myślicie mogę sobie pozwolić? Brałam estrofem i progesteron, nic więcej
A to to Kochana wiem, jestem medykiem i na co dzień pracuję z badaniami (ale nie z immunologią, żeby nie było )Link do: Analiza wyników badań: normy laboratoryjne a normy funkcjonalne @MASZKA1988 i polecam ten artykuł dla Ciebie
To zaczęłam czytać, ale odpuszczam szybko. NIe lubię Pani Wierzbickiej. Niestety wiele głupot szerzy. Oczywiście wierzę, że można mieć duże zawartości metali ciężkich, ale no proszę, nie wierzę we wróżenie z włosa i w protokoły ajweny do oczyszczania organizmu.Mi psycholog poleciła kiedyś zebym poszła na socheck i najpewniej jeszcze go zrobię może w tym roku, ale ja ostatnio zainteresowałam się tym Link do: Metale ciężkie – sprawdź, czy jesteś nimi zatruty poczytaj sobie, często jak choroby autoimmunologiczne to metale ciężkie, ja teraz wracam do chlorelli bo ona je usuwa z organizmu, poczytaj i daj znać co o tym sądzisz
Na pewno warto unikać plastiku, antyperspirantów, świadomiej dobierać kosmetyki, unikać konserwantów z jedzenia i pić duuuuużo wody - to najlepszy katalizator dla naszego organizmu.
Dziewczyny w związku z tym, że jestem w ciąży i mam dużo czasu zaczełam panikować czy aby z dzidzią było wszystko w porządku a do dlatego że 25 sierpnia nie wiedząc że jestem w ciąży robiłam rtg. Obecnie kończe 7 tydzień i zaczynam 8…i zaczynam się strasznie bać, że mogło to zaszkodzić dzidzi i może mieć jakieś wady
reklama
Dziewczynki mam pytanie.
Kolejne moje pytanie z serii „głupich”
W piątek/ sobotę muszę wykonać kilka badań dla lekarza w związku z wizyta serduszkową (mam nadzieje) w poniedziałek.
Jak wiecie biorę globulki progesteron.
Mam wykonać min. badanie moczu.
I tutaj moje pytanie
… gdy rano idę do toalety to w moczu znajdują się również resztki globulki.
Czy któraś tez miał takie dylematy?
Czy ma to jakieś znaczenie?
Kolejne moje pytanie z serii „głupich”
W piątek/ sobotę muszę wykonać kilka badań dla lekarza w związku z wizyta serduszkową (mam nadzieje) w poniedziałek.
Jak wiecie biorę globulki progesteron.
Mam wykonać min. badanie moczu.
I tutaj moje pytanie
… gdy rano idę do toalety to w moczu znajdują się również resztki globulki.
Czy któraś tez miał takie dylematy?
Czy ma to jakieś znaczenie?
Podziel się: