CzekajacNaCud
Fanka BB :)
@Madame JS gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tez brakowało i mialam accofil. Dodatkowo mialam KIR AAZerknięcie na moje kiry? Nie mam 3 implantacyjnych, czy któraś z Was miala takie wyniki i zlecony accofil?
Mam identyczne Kiry i dostałam acoffil " na wyrost" bo nic innego się nie znalazło a chciałam spróbować. Generalnie te Kiry nie są złe i acoffil nie jest koniecznyZerknięcie na moje kiry? Nie mam 3 implantacyjnych, czy któraś z Was miala takie wyniki i zlecony accofil?
A izolacje nie zostały zniesione ?Dzięki :-) Co najmniej do poniedziałku, wtedy mogę pójść zrobić test uwalniający ;-)
Nie u nas, niestety.A izolacje nie zostały zniesione ?
Tez znalazłam takie info na innych forach. Myślę, że wiele kobiet, które naturalnie mają dzieci ma też nieobecne kiry. No ale tu sie łączy kilka rzeczy, więc może to ma sens.. MMam identyczne Kiry i dostałam acoffil " na wyrost" bo nic innego się nie znalazło a chciałam spróbować. Generalnie te Kiry nie są złe i acoffil nie jest konieczny
gratulacje kochanaHej, dziewczyny! Moja pierwsza w życiu beta: 632 w 14dpt... Czy na ten moment to nie za mało? Nie wiem, jak będzie z badaniem przyrostów, bo mam covid i muszę teraz być w izolacji... Taki happy life... :-(
Dzięki ;-)gratulacje kochana
Ja mam takie zalecenia:dziewczyny acard lepiej brać na noc ? a heparynę ? razem z acardem czy nie łączyć lepiej