Tymek nie załatwia on już to pewnie zrobił a teraz pilnuje żeby te plany szły krok po krokuDziękuje Kochana
Czasami w tym zawirowanym świecie człowiek wiecej polegać może na WAS niz na osoby z bliskiego otoczenia - lubie tu byc i lubie tu zaglądać , choć nie przeczę wolałabym tego wszystkiego nie przechodzić i uniknąć to z Wami teoretycznie obcymi osobami jest lżej i raźniej
Cudownie jest moc komuś sie wyżalić czy pogadac o tym o czym na co dzień z nikim nie rozmawiasz ….
Wierze też ze moje małe serduszko załatwia mi tam u Pana Boga piękną przyszłość
reklama
Część w Krakowie a część w RzeszowieI gdzie robisz te badania ? ♡
Dziękuję, pogoda deszczowa ale za to ruch mniejszySzerokości Kochana
Chce iść na betę w piątek tj. Tydzień po drugiej becie. Zobaczymy jaki będzie przyrost.Coraz częściej coś mi dolega albo żołądek daje o sobie znać albo jelita a wieczorami męczy mnie zgaga
Podbrzusze tez czasem zaboli
Chyba muszę zmienić dietę na bardziej lekkostrawna
Wizyta w piątek i już doczekać się nie mogę
Oby wszystko było dobrze
Robiłaś jeszcze betę czy czekasz cierpliwie tak jak ja?
Nie wytrzymam do wizyty bo ja mam dopiero 3.10 czyli za 2 tyg
Ja nie mam żadnych objawów poza bólem jajników i podbrzusza który najbardziej doskwiera mi wieczorem. Lekarz mówił ze to przez powiększone jajniki.
PS. Nadal bierzesz nospe?
Wiem , ale jednak człowiek podświadomie się denerwuje , czy dobrze kłuję czy nie za mocno itp. Normalnie świrowanie.mnie kłuło całą ciążę jak lekarz pytał co mnie niepokoi to zawsze mu mówiła kłuje mniechyba już mnie miał dośća dziś to kłucie leży w łóżeczku
A ja mam pytanie dziewczyny jak się suplementujecie?
Zarówno te które starają się o dziecko jak i te które są w początkowej ciąży
Ja biore tylko magnez, tabletki Pregna Start i to w sumie tyle.
Staram się tez raz dziennie zjeść łyżeczkę pyłku kwiatowego z miodem
Madame JS
Fanka BB :)
Cześć, próbowałam wcześniej wielu rzeczy ;-), ale w ostatnim czasie (stymulacja, transfer) ograniczyłam się do minimum: metylowany kwas foliowy i ewentualnie Pregna Start. Wcześniej próbowałam z koenzymem Q10 - zakładam, że zadziałał, bo trafiło się najwyraźniej kilka potencjalnie dobrych komórek - trochę z inozytolem w Inofolic Forte, trochę z melatoniną... Brałam też rzeczywiście suplement z pyłkiem albo piłam substytut kawy z jego dodatkiem.A ja mam pytanie dziewczyny jak się suplementujecie?
Ja przed transferem brałam mleczko pszczele i zwykły folik. Na początku ciąży tylko folik a teraz MAMADHApremium+A ja mam pytanie dziewczyny jak się suplementujecie?
reklama
Ja do tej pory brałam ovarin, magnez i wit D 2000 co drugi dzień, bo w ovarinie też jest. Teraz w ciąży biorę prenasol, magnez x2 gin powiedziała że to wystarczyA ja mam pytanie dziewczyny jak się suplementujecie?
Podziel się: