reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuje Kochana ♥️

Czasami w tym zawirowanym świecie człowiek wiecej polegać może na WAS niz na osoby z bliskiego otoczenia 😎 - lubie tu byc i lubie tu zaglądać , choć nie przeczę wolałabym tego wszystkiego nie przechodzić i uniknąć to z Wami teoretycznie obcymi osobami jest lżej i raźniej ♥️
Cudownie jest moc komuś sie wyżalić czy pogadac o tym o czym na co dzień z nikim nie rozmawiasz ….

Wierze też ze moje małe serduszko załatwia mi tam u Pana Boga piękną przyszłość ♥️
Tymek nie załatwia on już to pewnie zrobił a teraz pilnuje żeby te plany szły krok po kroku ❤️

reklama
Coraz częściej coś mi dolega albo żołądek daje o sobie znać albo jelita a wieczorami męczy mnie zgaga 🙂
Podbrzusze tez czasem zaboli 🙂
Chyba muszę zmienić dietę na bardziej lekkostrawna 🙂
Wizyta w piątek i już doczekać się nie mogę😁
Oby wszystko było dobrze ❤️
Robiłaś jeszcze betę czy czekasz cierpliwie tak jak ja? 😋
Chce iść na betę w piątek tj. Tydzień po drugiej becie. Zobaczymy jaki będzie przyrost.
Nie wytrzymam do wizyty bo ja mam dopiero 3.10 czyli za 2 tyg 🥹🙈

Ja nie mam żadnych objawów poza bólem jajników i podbrzusza który najbardziej doskwiera mi wieczorem. Lekarz mówił ze to przez powiększone jajniki. 🤔

PS. Nadal bierzesz nospe?

A ja mam pytanie dziewczyny jak się suplementujecie?
Zarówno te które starają się o dziecko jak i te które są w początkowej ciąży 🤍

Ja biore tylko magnez, tabletki Pregna Start i to w sumie tyle.
Staram się tez raz dziennie zjeść łyżeczkę pyłku kwiatowego z miodem 🤗

Cześć, próbowałam wcześniej wielu rzeczy ;-), ale w ostatnim czasie (stymulacja, transfer) ograniczyłam się do minimum: metylowany kwas foliowy i ewentualnie Pregna Start. Wcześniej próbowałam z koenzymem Q10 - zakładam, że zadziałał, bo trafiło się najwyraźniej kilka potencjalnie dobrych komórek - trochę z inozytolem w Inofolic Forte, trochę z melatoniną... Brałam też rzeczywiście suplement z pyłkiem albo piłam substytut kawy z jego dodatkiem.

Ja przed transferem brałam mleczko pszczele i zwykły folik. Na początku ciąży tylko folik a teraz MAMADHApremium+

reklama

Ja do tej pory brałam ovarin, magnez i wit D 2000 co drugi dzień, bo w ovarinie też jest. Teraz w ciąży biorę prenasol, magnez x2 gin powiedziała że to wystarczy

Do góry