Meza ciocia kiedyś powiedziała że" mnogie ciąże to patologia a mnogie są bo hormonami się leczą " Chciałam powiedzieć 'a wie ciocia ile ta patologia kosztuje!?" Ale nie jestem na tyle odważna żeby wchodzić w dyskusjęPodziwiam ja kiedyś zaczęłam temat badania w kierunku ivf wśród dalszej rodziny to usłyszałam że to jest najgorsze zło i jakie ja mam w ogóle poglądy!
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
a ciocia nie wie ze nawet z naturalnych ciąż sa mnogie ciąże? Znam kilka par które maja bliźniaki z naturalnych cyklów i to z wpadki - po prostu była podwójna owulacja - nienapedzana hormonami, albo zarodek się podzieli i tez są podwójne tyle ze takie same.Meza ciocia kiedyś powiedziała że" mnogie ciąże to patologia a mnogie są bo hormonami się leczą " Chciałam powiedzieć 'a wie ciocia ile ta patologia kosztuje!?" Ale nie jestem na tyle odważna żeby wchodzić w dyskusję
Kiedy miałaś transfer ?Moze przesunieta owulacja i dlatego nie widac? Dam znac Ci jutro jak u mnie sytuacja, jakos chyba podobny czas od OM bede na wizycie… ale i tak to zaden wyznacznik chyba, bo te naturalne ciaze to nigdy nie wiadomo do kiedy do czego doszlo, nie tak jak w ivf ze prawie co do godziny mozna policzyc…
Paulina2101
Początkująca w BB
Dziewczyny jak to u Was jest?... Jestem po pierwszym USG widać pęcherzyk ciążowy ale nadal się boje ze coś pójdzie nie tak. 19 września mam kolejne USG i boję się że nie będzie widać zarodka. Wogole nie czuje się jakbym była w ciąży żadnych objawów.
Paulina2101
Początkująca w BB
Dziewczyny jak to u Was jest?... Jestem po pierwszym USG widać pęcherzyk ciążowy ale nadal się boje ze coś pójdzie nie tak. 19 września mam kolejne USG i boję się że nie będzie widać zarodka. Wogole nie czuje się jakbym była w ciąży żadnych objawów.
@Mag91 a co u Ciebie?Kiedy miałaś transfer ?
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Ja jestem jednym z bliźniąt naturalnych z wpadki. Czyli też patologia?? Co za cymbał z tej cioci, pozdrawiamya ciocia nie wie ze nawet z naturalnych ciąż sa mnogie ciąże? Znam kilka par które maja bliźniaki z naturalnych cyklów i to z wpadki - po prostu była podwójna owulacja - nienapedzana hormonami, albo zarodek się podzieli i tez są podwójne tyle ze takie same.
Napiszę Wam jutro ;p mam wizytę ;p nie chce myśleć czy jest dobrze czy źle ;( brzuch mnie boli i nie wiem czy to naturalne jutro wkoncu mam wizytę to się dowiem@Mag91 a co u Ciebie?
Ja Wam powiem, że jest coś patologicznego w ciąży mnogiej to czysta patologia dźwigać taki brzucholMeza ciocia kiedyś powiedziała że" mnogie ciąże to patologia a mnogie są bo hormonami się leczą " Chciałam powiedzieć 'a wie ciocia ile ta patologia kosztuje!?" Ale nie jestem na tyle odważna żeby wchodzić w dyskusję
reklama
Paulina2101
Początkująca w BB
Podziel się: