reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Broń Cie Boże nie straszę 😊 czytałam dziewczyny na ovufriend i tam właśnie one mówiły o tym co napisałam powyżej, super ze Ci pomogło 😊
Oczywiście nie przekonuje Cię do czegoś czego sama nie czujesz 😉.
Nie bez powodu jako symbol in vitro jest uznawany ananasek 🥰.
Duuuzo mamusiek się tu już nim zajadało 😉 ale bez przesady . Nie mówię tu o zjedzeniu całego ananasa na raz 😜 2 plasterki stykną 👌🏼

reklama
Tak dobrze. Nie mam 3 najważniejszych ds i powinnam brac niby accofil. Jednakze synka mam bez accofilu a nawet heparyny mimo mitacji pai w homozygocie wiec nie biore accofilu. I tak nie miałabym jak go zdobyc. Wierze ze bedzie dobrze. Synek jest dowodem na to, że sie da 🙂
Wlasnie dlatego nie za bardzo chcę wchodzić w Immunologie, bo jesteś kolejnym dowodem na to, że bez ważnych kirów można zajść i donosić ciążę ♡ dziękuję i zdrówka życzę! ♡

Do góry