A jaki będziesz kupować ten sok ??? W sensie z jakiej firmyNie za bardzo chce mi się obierać...
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
Najbardziej istotny jest środek ananasa. Ten twardy, wiec lepiej zjesc 2 plasterki surowego.Ale sama będziesz robić ten sok ananasowy czy będziesz kupować gotowy ??
Madame JS
Tylko że kiedyś miałam reakcję alergiczną na świeżego ananasa. Na sok (kupny, świeży, z lodówki) nie... Znając moje szczęście to właśnie bromelina mnie uczula..?;-)Najbardziej istotny jest środek ananasa. Ten twardy, wiec lepiej zjesc 2 plasterki surowego.
Orchidea33
To pewnie takTylko że kiedyś miałam reakcję alergiczną na świeżego ananasa. Na sok (kupny, świeży, z lodówki) nie... Znając moje szczęście to właśnie bromelina mnie uczula..?;-)
Madame JS
Nie wiem, czy Ci to pomoże, bo nie mieszkam w PL...A jaki będziesz kupować ten sok ??? W sensie z jakiej firmy
L
Lebkuchen_mum
Gość
Sporo czytałam po tym jak dostałam ten wynik z brakiem ds i doszłam do wnisoku, że też w to nie wierzę. Po nieudanym transferze zmieniłam ogrom rzeczy plus w końcu wyrównałam wszystkie niedobory. Myślę, że to razem wzięte pomogło. Bóle od endometriozy bardzo się rozhulały po stymulacji no ale widac to nie przeszkodziłoWlasnie dlatego nie za bardzo chcę wchodzić w Immunologie, bo jesteś kolejnym dowodem na to, że bez ważnych kirów można zajść i donosić ciążę ♡ dziękuję i zdrówka życzę! ♡
Kasialucky
Dobrze pamietam ze chodzisz do TFP w krk ? Do którego lekarza ?Ufam i wiem ze mój doktorek mercedesami umie parkować jak nikt inny ( doktorek od początku nazwywal moje zarodki mercedesami )
Jestem przerażona znów tymi kosztami … ale czego się dla dzidzi nie zrobi …
Boje się tez reakcji mojego organizmu na estrofem … ale jak trzeba tak trzeba ….
Tak bardzo chciałabym znów zostać mama …
o mamo ooooDziewczyny ma wynik beta 2059,00 mlU/ml. Ostatnia miesiączka 25 lipca. Czy wynik jest ok? Trudno minw to wszystko uwierzyć. W środę powtórka bety
reklama
Podziel się: