katharina203
Fanka BB :)
Jk wyniki bety dzis?30sierpnia w szpitalu zrobili mi USG. O 6pobrali mi krew na betę więc czekam na wynik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jk wyniki bety dzis?30sierpnia w szpitalu zrobili mi USG. O 6pobrali mi krew na betę więc czekam na wynik
Dalej czekam. Lekarz wykonuje zabiegi. Pytałam pielęgniarkę o wyniki to powiedziała że nie wie ;( ale miała minę jakby wiedziała że złaJk wyniki bety dzis?
Nie zakładaj tak...może ja coś ugryzlo...czekamy...kciuki zacisnieteDalej czekam. Lekarz wykonuje zabiegi. Pytałam pielęgniarkę o wyniki to powiedziała że nie wie ;( ale miała minę jakby wiedziała że zła
Tez bym umarła z nerwow...ale najpierw bym ich zabiła...Napewno są bo o 6 pobrali krew. I te czekanie jak na wyrok śmierci
Wiem co przeżywasz...byłam w dokładnie identycznej sytuacji...trzymam kciuki za lepszy finał u ciebie niż u mnie...Napewno są bo o 6 pobrali krew. I te czekanie jak na wyrok śmierci
5 dniDziewczyny, ile czekałyście na @ po nieudanym transferze i odstawieniu luteiny?
Może ma zły dzień i nie zna wyników Trzymamy kciuki ♡Dalej czekam. Lekarz wykonuje zabiegi. Pytałam pielęgniarkę o wyniki to powiedziała że nie wie ;( ale miała minę jakby wiedziała że zła
Dzięki Myślałam, że będzie szybko jak po odstawieniu duphastonu po stymulacji. Jak po transferze brzuch mnie bolał jak na okres, tak teraz wcale i się zdziwiłam.Ja prawie tydzień...
Ja też się dziwiłam i też pytalam dziewczyn...I w dniu kiedy je zapytałam czy to normalne ze tak długo to dostalam okresDzięki Myślałam, że będzie szybko jak po odstawieniu duphastonu po stymulacji. Jak po transferze brzuch mnie bolał jak na okres, tak teraz wcale i się zdziwiłam.