eij
Fanka BB :)
Ja teżJa miałam łącznie 6...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teżJa miałam łącznie 6...
Ja powiedzialam stop przy trzech ... ta iui to straszne naciąganie na kasę a skuteczność bliska naturalnym staraniom ... No ale cóż miało się wtedy nadzieję....Ja też
Dokładnie, człowiek się łudził że się uda ja nie potrafiłam odpuścić zresztą jakoś nie brałam tego do głowy że czeka nas in vitro. Dla mnie to była jakaś abstrakcjaJa powiedzialam stop przy trzech ... ta iui to straszne naciąganie na kasę a skuteczność bliska naturalnym staraniom ... No ale cóż miało się wtedy nadzieję....
30sierpnia w szpitalu zrobili mi USG. O 6pobrali mi krew na betę więc czekam na wynikJak dla mnie ma prawo być jeszcze pusty , kiedy miałaś ostatni raz USG ??? Przecież to dopiero 21dpt....
My nie mieliśmy żadnych przeciwskazań do ciąży. Wszystkie badania, które robiliśmy (bez immunologi) były ok. 3 IUI się udała, niestety skończyło się w 8 tyg. Jeśli udała się to lekarka chciała iść za ciosem. Tym bardziej że 2 pierwsze miałam w innej klinice a ta udana w tej klinice w której jesteśmy do tej pory udała się od razu więc widzieli duże szanse. I tak naprawdę sami spytaliśmy czy nie lepiej podejsc do in vitro, nie proponowali nam tego aż tak mocno. Oczywiście rozmowy były ale bez namawiania.Ja powiedzialam stop przy trzech ... ta iui to straszne naciąganie na kasę a skuteczność bliska naturalnym staraniom ... No ale cóż miało się wtedy nadzieję....
Trzymam kciuki, daj znać koniecznie i jak najszybciej uciekaj do swojego lekarza prowadzącego30sierpnia w szpitalu zrobili mi USG. O 6pobrali mi krew na betę więc czekam na wynik
Ivf za którym razem Ci się udało?Ja miałam łącznie 6...
Drugi transfer, miałam jedną procedurę.Ivf za którym razem Ci się udało?
Ja prawie tydzień...Dziewczyny, ile czekałyście na @ po nieudanym transferze i odstawieniu luteiny?