reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tym się będę kierowała bo już jestem zrujnowana finansowo. W Invikcie nie potrafią mi powiedzieć ile będzie kosztować procedura, ale bez punkcji i znieczulenia, liczą jak za całość - tak napisali z tego contact center, ale może w klinice czegoś się dowiem, bo nr bezpośrednio do Wawy nie widzę.
A statystyki są podane ale do 35 rż. A ja niestety już po 40-tce :D
Ja Ci mogę napisać ile u Nas kosztowało chcesz ???

reklama
Objawami się nie sugeruje, bo te praktycznie mam od leków - bolące piersi, ból pleców jak na okres - to się w sumie zaczęło jeszcze przed transferem :) Ale po dzisiejszej nocy to chyba wiem, że nie bardzo jestem gotowa na porażkę. Płakać nie płakałam, ale nie spałam i wędrowałam wszystko co mogłam w necie.
Mi się wydaje, że się trochę pospieszylas ,poczekaj do czwartku. Ja jestem 1 dpt i tak jak ty porównujesz wyniki z 1 ciąża ,tak ja sobie wmawiam ,że jak się transfer udał to będę miała podobne objawy do mojej 1 ciąży naturalnej 😂a mówią, że głupota nie boli 😂

Moim zdaniem jest jeszcze mała szansa że się coś pojawi. Masz piękny progesteron i miałaś podane mrozaki, a one czasami potrzebują więcej czasu na implantację. Powtórz jutro, wszystko będzie jasne. Trzymam ✊✊❤️
Taki mam zamiar, tylko czy odwagi starczy na całodzienne czekanie. Człowiek stary, a głupi - kusi, by do 10dpt czekać.

Ostatnia edycja:
Mi się wydaje, że się trochę pospieszylas ,poczekaj do czwartku. Ja jestem 1 dpt i tak jak ty porównujesz wyniki z 1 ciąża ,tak ja sobie wmawiam ,że jak się transfer udał to będę miała podobne objawy do mojej 1 ciąży naturalnej 😂a mówią, że głupota nie boli 😂
A bo invicta ma jakieś głupie weryfikacje. Wykupić nie wykupił, ale tak akurat wypadał termin. 29.08. i potem 02.09. No ale do piątku to już nie wytrzymam :D Mam też umówioną wizytę w piątek rano, więc jak wyniki będą do dupy, to chociaż sobie wizytę odwołam :D

Dzisiaj mam 7dpt. Wczoraj rano robiłam, to wyszło 0,8.
A mam pytanie ,czy czułaś jakiś bol tuz po transferze ,albo takie rozpieranie ,bo mnie wczoraj cały dzień ćmił brzuch od momentu jak mi cewnik wsadził i rozpieranie ,dzisiaj już nic nie czuję, i tak się zastanawiam czy to przez cewnik wszystko czułam, czy macica poprostu pozbywala się zarodka . Ja juz tez mam 100 myśli na sekundę

Taki mam zamiar, tylko czy odwagi starczy na całodzienne czekanie. Człowiek stary, a głupi - kusi, by do 10dpt czekać.
Nie czekalabym aż do 10dpt bo z kolei będziesz się potem zastanawiać co się działo 8.
Jutro już naprawdę powinno coś wyjść bo miałaś podane blastki 5- dniowe. Ewentualnie zrób 9dpt to już będzie ostateczny werdykt

A bo invicta ma jakieś głupie weryfikacje. Wykupić nie wykupił, ale tak akurat wypadał termin. 29.08. i potem 02.09. No ale do piątku to już nie wytrzymam :D Mam też umówioną wizytę w piątek rano, więc jak wyniki będą do dupy, to chociaż sobie wizytę odwołam :D
Spruboj jeszcze zrobić test ciazowy ,tylko jakiś lepszy i czuły ten 10mlu . Mi się wydaje, że za wcześnie zaszalalas z tą betą, także szansa jest

reklama
A mam pytanie ,czy czułaś jakiś bol tuz po transferze ,albo takie rozpieranie ,bo mnie wczoraj cały dzień ćmił brzuch od momentu jak mi cewnik wsadził i rozpieranie ,dzisiaj już nic nie czuję, i tak się zastanawiam czy to przez cewnik wszystko czułam, czy macica poprostu pozbywala się zarodka . Ja juz tez mam 100 myśli na sekundę
Niestety, w weekend miałam skurcze. Kilka dni po transferze, po odstawieniu relanium.

Do góry