reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny robiłam dziś takie badania czy ktoś może się zna i powie czy są ok? 😁 w szczególności glukoza 🥴
Bardzo dziękuję za odpowiedź 😊
Dziwne, że po dwóch godzinach glukoza jest niższa niż na czczo🧐

Wyniki są w porządku. Póki co nie trzeba nic z tym robić. Jeśli będziesz w ciąży to się zobaczy. Ale rzeczywiście słabo, że nie oznaczyli od razu insuliny.

Gdzieś wyczytałam, że od 6 do 8 dpt zaczyna się dopiero produkować hcg ,więc może za wcześnie zrobiłaś. Zrób jutro albo po jutrze ,więc nadzieja jest. A masz jakieś objawy ?
Objawami się nie sugeruje, bo te praktycznie mam od leków - bolące piersi, ból pleców jak na okres - to się w sumie zaczęło jeszcze przed transferem :) Ale po dzisiejszej nocy to chyba wiem, że nie bardzo jestem gotowa na porażkę. Płakać nie płakałam, ale nie spałam i wertowałam wszystko, co mogłam w necie.

Ostatnia edycja:
Ale nie trzeba tego pić? Tylko glukoza na czczo + insulina.
Tylko na czczo bo nie wolno powtarzać krzywej tak często. Najwcześniej za 4 miesiące.
Pamiętajcie dziewczyny, że jak już się kłujecie i wypijacie ten ulepek to róbcie od razu krzywą 3-punktową glukozowo- insulinową na czczo, po 1 godz i po 2 godz

reklama
Do góry