Czyli dzisiaj masz 7dpt ? A jaka była beta ?To jeszcze raz ja. Naprawdę nie mam już szans? Tak chodzę cały dzień i wymyślam, że może jednak. Transfer 12.40 23 sierpnia, beta szóstego dnia o 8 rano.... Tylko się nie śmiejcie ze mnie naiwnej.
reklama
nadziejaprzedewszystkim
Fanka BB :)
Dzisiaj mam 7dpt. Wczoraj rano robiłam, to wyszło 0,8.Czyli dzisiaj masz 7dpt ? A jaka była beta ?
Cześć dziewczyny robiłam dziś takie badania czy ktoś może się zna i powie czy są ok? w szczególności glukoza
Bardzo dziękuję za odpowiedź
Dziwne, że po dwóch godzinach glukoza jest niższa niż na czczo
Wyniki są w porządku. Póki co nie trzeba nic z tym robić. Jeśli będziesz w ciąży to się zobaczy. Ale rzeczywiście słabo, że nie oznaczyli od razu insuliny.
Gdzieś wyczytałam, że od 6 do 8 dpt zaczyna się dopiero produkować hcg ,więc może za wcześnie zrobiłaś. Zrób jutro albo po jutrze ,więc nadzieja jest. A masz jakieś objawy ?Dzisiaj mam 7dpt. Wczoraj rano robiłam, to wyszło 0,8.
nadziejaprzedewszystkim
Objawami się nie sugeruje, bo te praktycznie mam od leków - bolące piersi, ból pleców jak na okres - to się w sumie zaczęło jeszcze przed transferem Ale po dzisiejszej nocy to chyba wiem, że nie bardzo jestem gotowa na porażkę. Płakać nie płakałam, ale nie spałam i wertowałam wszystko, co mogłam w necie.Gdzieś wyczytałam, że od 6 do 8 dpt zaczyna się dopiero produkować hcg ,więc może za wcześnie zrobiłaś. Zrób jutro albo po jutrze ,więc nadzieja jest. A masz jakieś objawy ?
Ostatnia edycja:
mala_Mi 80
Tylko na czczo bo nie wolno powtarzać krzywej tak często. Najwcześniej za 4 miesiące.Ale nie trzeba tego pić? Tylko glukoza na czczo + insulina.
Pamiętajcie dziewczyny, że jak już się kłujecie i wypijacie ten ulepek to róbcie od razu krzywą 3-punktową glukozowo- insulinową na czczo, po 1 godz i po 2 godz
mala_Mi 80
Teraz musisz dużo odpoczywać. A my tu wszystkie trzymamy kciuki za kropkaJesteście takie kochane beta ponad 5tys więc z ciążą ok. Tak powiedział lekarz ale czemu krwotok i co dalej nic nie powiedział. Ja zszokowana nie spytałam
mala_Mi 80
Moim zdaniem jest jeszcze mała szansa że się coś pojawi. Masz piękny progesteron i miałaś podane mrozaki, a one czasami potrzebują więcej czasu na implantację. Powtórz jutro, wszystko będzie jasne. Trzymam
Dzisiaj mam 7dpt. Wczoraj rano robiłam, to wyszło 0,8.
reklama
JestemMama!
Może jakiś krwiak ? Najważniejsze że wszystko jest dobrze teraz duzooo odpoczynku i dbaj o was będzie dobrzeJesteście takie kochane beta ponad 5tys więc z ciążą ok. Tak powiedział lekarz ale czemu krwotok i co dalej nic nie powiedział. Ja zszokowana nie spytałam
Podziel się: