reklama
W mojej klinice wymagają 10 w dniu transferu .Czy progesteron 10 w dniu transferu jest ok?
Dziś miałaś transfer ?
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Niby 10ng to minimum. A co bierzesz bo duphaston nie wychodzi z krwiCzy progesteron 10 w dniu transferu jest ok?
W mojej klinice wymagają 10 w dniu transferu .
Dziś miałaś transfer ?
Biorę 3xduphaston, 2xluteina 200 i prolutex. Dziś był transfer i badanieNiby 10ng to minimum. A co bierzesz bo duphaston nie wychodzi z krwi
W macicy jest większe stężenieBiorę 3xduphaston, 2xluteina 200 i prolutex. Dziś był transfer i badanie
mala_Mi 80
Duphaston nie wychodzi we krwi, w macicy jest wyższe stężenie. Ja osobiście sprawdziłabym poziom progesteronu za 3 dni żeby mieć pewność że nie spadaBiorę 3xduphaston, 2xluteina 200 i prolutex. Dziś był transfer i badanie
W macicy jest większe stężenie
Jutro będę mieć telefon od lekarki, a w sobotę sprawdzę ponownie. Pierwszy raz mam transfer na sztucznym cyklu, wcześniej nie miałam problemów z progesteronem i trochę się martwięDuphaston nie wychodzi we krwi, w macicy jest wyższe stężenie. Ja osobiście sprawdziłabym poziom progesteronu za 3 dni żeby mieć pewność że nie spada
A jaki miałaś wcześniej progesteron w dniu transferu ?Jutro będę mieć telefon od lekarki, a w sobotę sprawdzę ponownie. Pierwszy raz mam transfer na sztucznym cyklu, wcześniej nie miałam problemów z progesteronem i trochę się martwię
Rosse94
Rozumiem no ja nie widziałam a lekarz nic nie mówił, więc zrobiłam tak
Tylko na czczo bo nie wolno powtarzać krzywej tak często. Najwcześniej za 4 miesiące.
Pamiętajcie dziewczyny, że jak już się kłujecie i wypijacie ten ulepek to róbcie od razu krzywą 3-punktową glukozowo- insulinową na czczo, po 1 godz i po 2 god
reklama
17-18A jaki miałaś wcześniej progesteron w dniu transferu ?
Podziel się: