reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tym się będę kierowała bo już jestem zrujnowana finansowo. W Invikcie nie potrafią mi powiedzieć ile będzie kosztować procedura, ale bez punkcji i znieczulenia, liczą jak za całość - tak napisali z tego contact center, ale może w klinice czegoś się dowiem, bo nr bezpośrednio do Wawy nie widzę.
A statystyki są podane ale do 35 rż. A ja niestety już po 40-tce :D
Ja Ci mogę napisać ile u Nas kosztowało chcesz ???

reklama
Objawami się nie sugeruje, bo te praktycznie mam od leków - bolące piersi, ból pleców jak na okres - to się w sumie zaczęło jeszcze przed transferem :) Ale po dzisiejszej nocy to chyba wiem, że nie bardzo jestem gotowa na porażkę. Płakać nie płakałam, ale nie spałam i wędrowałam wszystko co mogłam w necie.
Mi się wydaje, że się trochę pospieszylas ,poczekaj do czwartku. Ja jestem 1 dpt i tak jak ty porównujesz wyniki z 1 ciąża ,tak ja sobie wmawiam ,że jak się transfer udał to będę miała podobne objawy do mojej 1 ciąży naturalnej 😂a mówią, że głupota nie boli 😂

Moim zdaniem jest jeszcze mała szansa że się coś pojawi. Masz piękny progesteron i miałaś podane mrozaki, a one czasami potrzebują więcej czasu na implantację. Powtórz jutro, wszystko będzie jasne. Trzymam ✊✊❤️
Taki mam zamiar, tylko czy odwagi starczy na całodzienne czekanie. Człowiek stary, a głupi - kusi, by do 10dpt czekać.

Ostatnia edycja:
Mi się wydaje, że się trochę pospieszylas ,poczekaj do czwartku. Ja jestem 1 dpt i tak jak ty porównujesz wyniki z 1 ciąża ,tak ja sobie wmawiam ,że jak się transfer udał to będę miała podobne objawy do mojej 1 ciąży naturalnej 😂a mówią, że głupota nie boli 😂
A bo invicta ma jakieś głupie weryfikacje. Wykupić nie wykupił, ale tak akurat wypadał termin. 29.08. i potem 02.09. No ale do piątku to już nie wytrzymam :D Mam też umówioną wizytę w piątek rano, więc jak wyniki będą do dupy, to chociaż sobie wizytę odwołam :D

Dzisiaj mam 7dpt. Wczoraj rano robiłam, to wyszło 0,8.
A mam pytanie ,czy czułaś jakiś bol tuz po transferze ,albo takie rozpieranie ,bo mnie wczoraj cały dzień ćmił brzuch od momentu jak mi cewnik wsadził i rozpieranie ,dzisiaj już nic nie czuję, i tak się zastanawiam czy to przez cewnik wszystko czułam, czy macica poprostu pozbywala się zarodka . Ja juz tez mam 100 myśli na sekundę

Taki mam zamiar, tylko czy odwagi starczy na całodzienne czekanie. Człowiek stary, a głupi - kusi, by do 10dpt czekać.
Nie czekalabym aż do 10dpt bo z kolei będziesz się potem zastanawiać co się działo 8.
Jutro już naprawdę powinno coś wyjść bo miałaś podane blastki 5- dniowe. Ewentualnie zrób 9dpt to już będzie ostateczny werdykt

A bo invicta ma jakieś głupie weryfikacje. Wykupić nie wykupił, ale tak akurat wypadał termin. 29.08. i potem 02.09. No ale do piątku to już nie wytrzymam :D Mam też umówioną wizytę w piątek rano, więc jak wyniki będą do dupy, to chociaż sobie wizytę odwołam :D
Spruboj jeszcze zrobić test ciazowy ,tylko jakiś lepszy i czuły ten 10mlu . Mi się wydaje, że za wcześnie zaszalalas z tą betą, także szansa jest

reklama
A mam pytanie ,czy czułaś jakiś bol tuz po transferze ,albo takie rozpieranie ,bo mnie wczoraj cały dzień ćmił brzuch od momentu jak mi cewnik wsadził i rozpieranie ,dzisiaj już nic nie czuję, i tak się zastanawiam czy to przez cewnik wszystko czułam, czy macica poprostu pozbywala się zarodka . Ja juz tez mam 100 myśli na sekundę
Niestety, w weekend miałam skurcze. Kilka dni po transferze, po odstawieniu relanium.

Do góry