Och przykro mi, a zarodki iludniowe?Beta 0,8...
reklama
nadziejaprzedewszystkim
Fanka BB :)
Nie wiem. Ja wtedy starałam się w ogóle nie wczytywać we wszystko. To było 5 lat temu. Wiem, że 9 miałam punkcję, a 13 transfer. Teraz odebrałam dwie blastki 3.2.3. Patrzyłam przed chwilą na wyniki z tamtego czasu. Po czterech dniach miałam 1,2. Teraz minął 6 dzień.Och przykro mi, a zarodki iludniowe?
katharina203
Bardzo mi przykro...Beta 0,8...
W dniu transferu
estradiol był: 1224
progesteron: 16,10 (od tego dnia praktycznie potroiliśmy dawkę)
W 6 dpt:
estradiol (dawka estrofemu niezmieniona): 2775
progesteron: 36,10
Ja z kolei tym razem bralam wszystko co mogłam, Atosiban tez. Nie czułam żadnej różnicy i chyba teraz z tego zrezygnuje, bo u nas to dodatkowe 1500 zl, zrobię w to miejsce jakieś badania...Ja np sama nie zgodzilam sie na intralipid bo ja znalam opinie lekarzy, ze nie pomaga wcale.. za to zaproponowali mi atosiban i uwazam, ze to byl strzal w dziesiątkę bo nie czulam w ogole skurczow w trakcie ani po transferze. I czulam sie taka wyciszona wewnetrznie
Ice41
J
a tak samoJakbym mogła cofnąć czas to bym wziela do pierwszego transferu, zaoszczędziłabym sobie tych nerwów ...
Ale też zależy jak reagujesz na stres
Orchidea33
Sporo.... ja placilam 800.Ja z kolei tym razem bralam wszystko co mogłam, Atosiban tez. Nie czułam żadnej różnicy i chyba teraz z tego zrezygnuje, bo u nas to dodatkowe 1500 zl, zrobię w to miejsce jakieś badania...
Sprawdź ta immunologie. Ja nie sadzilam, ze cos znajda a okazalo sie, ze brakuje mi kilku kirow..
Trzeba mieć tylko skierowanie i dzwonisz po szpitalach gdzie mają miejsceSpróbuję poszukać
Jeśli boli Cię brzuch to weź jutro nospa 3×1 tabletka.Czy jak podchodziłyście do transferu na cyklu sztucznym to miałyście przed bóle brzucha? Takie trochę jak na okres? Nie wiem czy to z nerwów czy hormony czy co. Wzięłam nospe max ale ogólnie strasznie się martwię
Pierwsza 2 h przed transferem,żeby nie było skurczy
reklama
Po przejściach z laparoskopia na nfz chyba jednak zrezygnuje. Dodatkowo zlecili mi żeby zrobic konkretnie u Donca w Novum, bo jednak w szpitalu nie robią tego pod kątem ivf.Trzeba mieć tylko skierowanie i dzwonisz po szpitalach gdzie mają miejsce
Podziel się: