żulJa to mialam jedna butelke na 3 dni czerwone wytrawne od 1 dnia do dnia przed transferem z alkoholem uznałam, ze pije bo bede miec długa przerwe!
reklama
Zrobię kiry, tylko co jeśli brakuje tych kirow? Co wtedy jest włączane?Sporo.... ja placilam 800.
Sprawdź ta immunologie. Ja nie sadzilam, ze cos znajda a okazalo sie, ze brakuje mi kilku kirow..
Orchidea33
Fanka BB :)
Wtedy masz accofil w zastrzykach do ok 12tc.Zrobię kiry, tylko co jeśli brakuje tych kirow? Co wtedy jest włączane?
Orchidea33
Co zrobic juz ostatniego dnia wypijalam wino na sile, zeby nie zostawic w butelce nic Nie chcialam, zeby to byl powod nieudanego transferu
nadziejaprzedewszystkim
No nic, Dziewczyny. Dziękuję, że mogłam z Wami w tych chwilach, co podchodziłam do transferów - pobyć. Lubiłam te wtręty niezwiązane z in vitro (tak jak dzisiejsze o winie). To były moje ostatnie zarodki. Kolejnych procedur nie przewiduję. Życzę Wam powodzenia, od czasu do czasu będę podczytywac Dobrej nocki.
JestemMama!
Przykro mi bardzo że się nie udało. Wiem jaki to ból i rozczarowanie Ale najważniejsze że masz swoje cuda w domku jesteś mamą i to najważniejszeNo nic, Dziewczyny. Dziękuję, że mogłam z Wami w tych chwilach, co podchodziłam do transferów - pobyć. Lubiłam te wtręty niezwiązane z in vitro (tak jak dzisiejsze o winie). To były moje ostatnie zarodki. Kolejnych procedur nie przewiduję. Życzę Wam powodzenia, od czasu do czasu będę podczytywac Dobrej nocki.
Kochana życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze trzymaj się cieplutko i zaglądaj do nas a może jeszcze kiedyś zmienicie zdanie i rozpczniecie kolejna walkę o rodzeństwo mam nadzieję że nas wtedy już na tym forum nie będzie chodź kto wie może i my wszystkie wtedy wrócimy po rodzeństwo dla naszych dzieci
no dokładnie jak pić to pić do końca pamiętaj nie wolno marnowaćCo zrobic juz ostatniego dnia wypijalam wino na sile, zeby nie zostawic w butelce nic Nie chcialam, zeby to byl powod nieudanego transferu
nadziejaprzedewszystkim
Mam już 35 lat, mąż 43. WystarczyPrzykro mi bardzo że się nie udało. Wiem jaki to ból i rozczarowanie Ale najważniejsze że masz swoje cuda w domku jesteś mamą i to najważniejsze
Kochana życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze trzymaj się cieplutko i zaglądaj do nas a może jeszcze kiedyś zmienicie zdanie i rozpczniecie kolejna walkę o rodzeństwo mam nadzieję że nas wtedy już na tym forum nie będzie chodź kto wie może i my wszystkie wtedy wrócimy po rodzeństwo dla naszych dzieci
Ale nie wiem czemu, łudzę się jeszcze, że może nie wszystko stracone. Transfer we wtorek ok. 13, dzisiejsze badanie o 8... Stary człowiek, a gluuuupi! Ale tak. Najważniejsze, że mam tych dwóch. Że zakończyłam etap. Bo to ciążyło, że oni czekali, a my tak długo zwlekaliśmy.
Serduszkowelove
@nadziejaprzedewszystkim ale to już po wszystkim jak masz betę 0.8 i tak wysokie hormony???
reklama
Tylko z tymi kirami to dyskusyjna sprawa. Pamiętam, że była dziewczyna, brakujacymi kirami, mimo leczenia transfery nieudane i ciach zaszła w naturalną ciążę. @Evela.6 czy to u Ciebie nie brakowało kirow a masz naturalsa?Zrobię kiry, tylko co jeśli brakuje tych kirow? Co wtedy jest włączane?
Podziel się: