reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Słyszałam ze połowa kobiet ma te mutacje , nie trudno będzie na nie trafić 🙃. Jak w rodzinie mutacja genu jest to i zapewne u Ciebie może byc - dobrze byc zabezpieczonym . Moje dziecko miało i ja tez mam . Naczytałam się o tym acardzie i osobiście mam mieszane uczucia . Ale jak lekarz mówi ze mam brać to brać będę 🫣
Ja nie czytałam o acardzie i nie będę, bo przestanę brać ze strachu. Kiedyś czytałam wszystkie ulotki ,a później miałam wszystkie skutki uboczne 😆 Jak podchodziłam do iui I dostalam aromek i naczytałam się o skutkach to nie chciałam brać to lekarz mnie zjebał i brałam, teraz już nie czytam 😉

Masz rację ja jestem podobnego zdania. Poród w którym miałaś tyg wszystko przebiegało prawidlowo? Jak myslisz w poniedziałek ide do swojego ginekologa czy on już coś będzie widział?
Nie ma co się sugerować moim porodem ;) Kończył 36tc. Jeśli chodzi o wizytę teraz - zabij, nie pamiętam, jak to u nas było.

Ja nie czytałam o acardzie i nie będę, bo przestanę brać ze strachu. Kiedyś czytałam wszystkie ulotki ,a później miałam wszystkie skutki uboczne 😆 Jak podchodziłam do iui I dostalam aromek i naczytałam się o skutkach to nie chciałam brać to lekarz mnie zjebał i brałam, teraz już nie czytam 😉
Dokładnie, ja teraz idę na sztucznym cyklu I biorę od wczoraj estrofem 3x1 i nie czytałam nic na ulotce , bo jak poczytam to będę mieć wszystkie skutki uboczne 😅😅

Bardzo mi przykro. Ważne ze są jeszcze zarodki. Nie wiadomo jaki wynik będzie tej procedury. Transferu wynik znasz, ale procedury nie. A miałaś atosiban? Relanium?
Nie miałam , miałam jedynie intralipid na własne życzenie. Relanium mój lekarz nie daje 🤷‍♀️ pogadam z nim o tym przy następnym transferze , może mi da 😁

Jesteście ekspertkami;) 10 sierpnia miałam transfer 5dniowego zarodka. Dziś zrobiłam betę i wynosi 2669mlU/ml . Według zakresu referencyjnego jest 5tydzien ! Czy wszytko ok ?
Progesteron 22 a estradiol 150. Chyba mało tego progesteronu ? W środę umówiłam się na wizytę żeby lekarz na to wszytko spojrzał ;( będę spokojniejsza czy leki dobre dawki

reklama
Jesteście ekspertkami;) 10 sierpnia miałam transfer 5dniowego zarodka. Dziś zrobiłam betę i wynosi 2669mlU/ml . Według zakresu referencyjnego jest 5tydzien ! Czy wszytko ok ?
Jak dla mnie idealna , kochana ten Twój horoskop mówił prawdę ,😁 😍😍 znajdź też dla mnie taki 🤪 ale w którym też wyjdzie taki efekt końcowy jak u Ciebie w postaci ciazy 🙏🙏🙏🤪 a będę Cię na rękach nosić do końca życia i góry dla Ciebie przeniose , no nie bądź taka 🤪🤣🤣🤣🤣🙈

Do góry