JestemMama!
Fanka BB :)
@Brakujemiwiary kochana to jest Twój dzień, doczekalaś się i niech będzie pieknie , niech się dzieje magia , buziaki !!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Brakujemiwiary kochana to jest Twój dzień, doczekalaś się i niech będzie pieknie , niech się dzieje magia , buziaki !!!!
DziekujeeeeTrzymam kciuki za Ciebie przede wszystkim i jestem PEŁNA WIARY ;-)
Moja wizyta 18/08 na razie odroczona, bo &^%&% nadal nie jestem w 1dc
LoveeeeJestem myslami z Toba!!!!
Bedzie tak jak mowilam - ja rodze, Ty bierzesz brzuszek!!!!!
Rozumiem Cie doskonale, mi się spóźnił teraz przed transferem 5 dni !!!! zrob sobie test ciążowy to od razu przyjdzie albo przytulanki z mężemTrzymam kciuki za Ciebie przede wszystkim i jestem PEŁNA WIARY ;-)
Jeszcze duzooo ćwiczeń na brzuch. Działają cuda ... Kiedyś sama wariowalam i nic nie pomogło ... Po brzuszkach ( większą ilość ) przyszedł na drugi dzień ...Trzymam kciuki za Ciebie przede wszystkim i jestem PEŁNA WIARY ;-)
Właśnie też myślę, że to będzie 5 dni, bo mi się o jakieś 5 dni opóźniła owulacja, tak sądzę... Dobra, zmarnuję sobie jakiś tani test paskowy Tylko że już od kilku dni biorę leki przed stymulacją i w tym celu musiałam się upewnić, że w ciąży nie jestem, także w tym miesiącu jest 0 możliwościRozumiem Cie doskonale, mi się spóźnił teraz przed transferem 5 dni !!!! zrob sobie test ciążowy to od razu przyjdzie albo przytulanki z mężem
Seksu próbowałam, gorącej kąpieli też, pora się zmobilizować do brzuszkówJeszcze duzooo ćwiczeń na brzuch. Działają cuda ... Kiedyś sama wariowalam i nic nie pomogło ... Po brzuszkach ( większą ilość ) przyszedł na drugi dzień ...
@ jest taka wredna, że jak ma przyjść to jej nie ma , a jak nie to przychodzi 2 dni przed czasemSeksu próbowałam, gorącej kąpieli też, pora się zmobilizować do brzuszków
@Brakujemiwiary kochana !!!! To będzie Wasz dzień, tym razem musi się udać i czekam na dwie grube kreski za dwa tygodnie zabieraj bejbika niech rośnie serce pod sercem