JestemMama!
Fanka BB :)
TakCudownie, trzymam mocno !!!Zabierasz jedna śnieżynkę?
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakCudownie, trzymam mocno !!!Zabierasz jedna śnieżynkę?
Ale pięknie napisaneWitaj Kochana jak zobaczyłam serduszko z Twoim nickiem pod postem to aż skoczyłamTak się cieszę ze wracasz po swoje maluszki
Często myślałam o Tobie i Twoim synku jak potoczyły się dalsze losy. Pamietam te emocje jak dziś akurat byłam świeżo po pozytywnej becie gdy pisałaś ostatni post po badaniach prenatalnych
ja cała ciąże bałam się każdego badania czy z dzieckiem będzie wszystko ok a mimo ze maleństwo zdrowe to zaskoczył mnie przedwczesny poród i urodziłam w 29 tc córeczkę. Ważyła nieco ponad kilogram i pierwsze miesiące spędziła w szpitalu na oiomie. Nigdy nie modliłam się tak dużo jak wtedy przy jej łóżeczku. I dziś nasz cud ma 1,5 roku
Ty masz swojego anioła w niebie i jestem pewna że ześle ci ukojenie tu na ziemie w postaci swojego rodzeństwa❤
Wczoraj widziałam taki filmik jak mama urodziła bliźnięta i napisała „synku tak bardzo chciałabym żebyś poznał swoje rodzeństwo” i obok zdjęcie tego chłopca z podpisem „poznał? Ja ich do ciebie wysłałem mamo❤” i tak się wzruszyłamTrzymam kciuki z całego serca życzę ci byś już niebawem ponownie została mamusią
![]()
No i się pobuczałam z rana …Witaj Kochana jak zobaczyłam serduszko z Twoim nickiem pod postem to aż skoczyłamTak się cieszę ze wracasz po swoje maluszki
Często myślałam o Tobie i Twoim synku jak potoczyły się dalsze losy. Pamietam te emocje jak dziś akurat byłam świeżo po pozytywnej becie gdy pisałaś ostatni post po badaniach prenatalnych
ja cała ciąże bałam się każdego badania czy z dzieckiem będzie wszystko ok a mimo ze maleństwo zdrowe to zaskoczył mnie przedwczesny poród i urodziłam w 29 tc córeczkę. Ważyła nieco ponad kilogram i pierwsze miesiące spędziła w szpitalu na oiomie. Nigdy nie modliłam się tak dużo jak wtedy przy jej łóżeczku. I dziś nasz cud ma 1,5 roku
Ty masz swojego anioła w niebie i jestem pewna że ześle ci ukojenie tu na ziemie w postaci swojego rodzeństwa❤
Wczoraj widziałam taki filmik jak mama urodziła bliźnięta i napisała „synku tak bardzo chciałabym żebyś poznał swoje rodzeństwo” i obok zdjęcie tego chłopca z podpisem „poznał? Ja ich do ciebie wysłałem mamo❤” i tak się wzruszyłamTrzymam kciuki z całego serca życzę ci byś już niebawem ponownie została mamusią
![]()
Dziękuję Kochana. Jak zwykle nie obyło się bez stresu, ale mam nadzieję, że będzie ok :*@MASZKA1988 trzymam kciuki za piękne jajeczka
Dziękuję Kochana. Jak zwykle nie obyło się bez stresu, ale mam nadzieję, że będzie ok :*
Tak robił jest 0. No nic mam taką nadzieję, że jednak coś znajdąAle azoospermie a robił badania manualne nasienia? W sensie nie ma plemnika ani jednego?
Myśle, ze po biopsji dopiero się okaże jak sytuacja wyglada jeżeli plemników jest 0 w nasieniu.
BTW są dzieci u nas po in vitro z użyciem materiału z biopsji.
Ale masz mocarzy moj Eskimosek 5.1. 1 jest właśnie obok i wypluwa smoczkaNo i się pobuczałam z rana …
Jak się cieszę ze wszystko się udało i masz swoje szczęście przy sobieNapewno dużo przeszłaś… wkoncu nie ma gorszego widoku niż te maleństwa popodpinane pod masę kabelków , czesto z sondami , pod rspiratorami czy tlenem … Najważniejsze jednak ze wszystko dobrze sie zakończyło . Moje serduszko wybrało dla siebie lepsza drogę , bez bólu , szpitali , rozłąki z mama . Ja wiem ze teraz jest przy nas cały czas … rano sie budzimy witamy sie z nim , idziemy spać to samo i tak codziennie od prawie 5 miesięcy . Wierze teraz ze przy jego pomocy zadzieją sie cuda - choć największym cudem dla mnie jest i zawsze będzie on
.
Początkiem września pierwsza wizyta i już sie nie mogę doczekaćBaaa wczoraj nawet kupiłam sobie nowa teczke na wszystkie dokumenty i badania i to koloru różowego
przy Tymusiu od początku procedury miałam niebieska
I od początku transferu wiedziałam i czułam ze będzie chłopczyk
. Rozmawiałam nawet wczoraj z moim nie mężem ze jeszcze transferu nie było a ja czuje już ze będzie córeczka
- przyznał się ze ma podobnie
. Najważniejsze jednak żeby były zdrowe .
Nie ukrywam ze przeszłam i dalej przeżywam horror po tym co się stało … żyć jednak trzeba dalej …
Jak dobrze pamietasz mam jeszcze 5 dzieciaczków na zimowisku 4: 5.1.1 i 1: 4.2.3 nie zostawię tam ani jednego
Hihi a bliźniaki to już wogole było marzenie od dzieckaale nie mam odwagi przytulić dwóch dzieciaczków naraz
Dużo jest tu nowych , fajnych , mocno starających się babeczek … choć wilałabym się spotkać w innym miejscu to cieszę się ze tu jestem i na was trafiłam
Dużo dużo zdrówka dla maleństwa , rośnijcie zdrowo![]()