reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ale chyba fajnie byłoby do czegoś takiego wrócić..? :-(

W każdym razie u mnie w ogóle się nie zanosi na okres, który miał przyjść dzisiaj, więc jeszcze sobie na wszystko poczekam :-(
Kochana im bardziej na niego czekasz ,tym później przychodzi 🤷‍♀️ polecam przytulanki z mężem wieczorem , @ gwarantowany na drugi dzień 😁 znam z autopsji ten sposób 😁

reklama
Źle napisałam 🤪 miało być że zacytowała twoja odpowiedz do dziewczyny której się to nie podobało . A nie że tobie się to nie podobało ❤️chodziło o to że ty jej dobrze napisałaś 🤪🙈 pamiętam jak by to było wczoraj jak wszystkie walczyłyśmy z nią bo jej się nic nie podobało
Masz racje Jak by to było wczoraj chociaż minęły dwa lata ❤️❤️ Emocje wciąż żywe … miałam nadzieje wrócić jeszcze na forum w roli staraczki ale ten rodzial w życiu muszę chyba zamknąć, choć sentyment zawsze pozostanie ❤️❤️Niezmiennie trzymam kciuki ❤️

Masz racje Jak by to było wczoraj chociaż minęły dwa lata ❤️❤️ Emocje wciąż żywe … miałam nadzieje wrócić jeszcze na forum w roli staraczki ale ten rodzial w życiu muszę chyba zamknąć, choć sentyment zawsze pozostanie ❤️❤️Niezmiennie trzymam kciuki ❤️
Trzymaj mocno już jutro ❤️❤️ o 15 mam się wstawić w klinice i pierw wlew i później transfer 😍😍😍❤️ mam nadzieję że za 2 tygodnie będę mogła się chwalić dodatnim testem ✊✊🙏🙏🙏 zrobiłam już chyba wszystko co mogłam aby się udało , więc chyba nie ma innej opcji żeby było inaczej 🙈 buziaki dla was , oczywiście dla księżniczki Marysi największe ❤️❤️❤️😘😘😘😘 lobuzuje bardzo ???

Kochana im bardziej na niego czekasz ,tym później przychodzi 🤷‍♀️ polecam przytulanki z mężem wieczorem , @ gwarantowany na drugi dzień 😁 znam z autopsji ten sposób 😁
No właśnie już próbowałam wczoraj, na zapas ;-) I dziś sobie zapodałam b.ciepłą kąpiel... I nadal nic, ani nawet małego skurczu czy bólu gdziekolwiek... Czuję się jak w jakiejś pierwszej połowie cyk:-((((

No to będę z tobą myślami ❤️ Pamietam jak po transferze leżałam pod kroplówka i miałam na sali panią z Anglii i przez 2 godziny gadałam po angielsku jak najęta 😂😂 miałam taki wspaniały humor wprost czułam ze się uda tym razem a na pierwszym transferze i po płakałam i leżałam kompletnie sama w klinice 🥲 także kochana jak już wiesz ze zrobiłaś wszystko co możliwe to pozytywny vibe i musi się udać ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A Marysieńka powoli zaczyna chodzić i psoci za dwoje ale to takie szczęście ze nawet jak wyleje na mnie cały jogurt to jestem oaza spokoju 😂 wróciłam do pracy i babcia zostaje z mała wiec jest rozpieszczona jak dziadowski bicz 🤭

Ostatnia edycja:
Będę trzymać ✊ i za mnie trzymajcie - będę miała transfer w piątek 19.08.
Gratuluje 😊
Chyba pierwszy raz gratuluje komuś samego faktu podejścia do transferu, ale śledziłam Twoje wpisy i widziałam jak walczyłaś o tem cykl i z jaką dokładnością go obserwowałaś, żeby wylapac owulację.
Trzymam mocno kciuki !

Cześć dziewczyny mam pytanie.
Mąż ma azospermie, małe jądra robiliśmy badania genetyczne są prawidłowe ( chociaż czekamy jeszcze na kariotyp) , mąż robił badania hormonalne wszystkie są ok oprócz FSH podwyższone. Czy w takiej sytuacji ktoś wie, jest szansa na wykonanie biopsji?

Trzymaj mocno już jutro ❤️❤️ o 15 mam się wstawić w klinice i pierw wlew i później transfer 😍😍😍❤️ mam nadzieję że za 2 tygodnie będę mogła się chwalić dodatnim testem ✊✊🙏🙏🙏 zrobiłam już chyba wszystko co mogłam aby się udało , więc chyba nie ma innej opcji żeby było inaczej 🙈 buziaki dla was , oczywiście dla księżniczki Marysi największe ❤️❤️❤️😘😘😘😘 lobuzuje bardzo ???
✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

reklama
Do góry